Win ticket voor WK met krasbiljet Sport
Win ticket voor WK met krasbiljet
Sport

Win ticket voor WK met krasbiljet

Vanaf maandag verloot de Nationale Loterij reizen naar het WK voetbal in Brazilië. Er komt een krasbiljet van drie euro, met een afbeelding van de Rode Duivels. En er zijn binnenkort ook drie speciale lottotrekkingen. Dat meldt het VTM Nieuws.

“Dat betekent dat wij in totaal toch iets meer dan 500 mensen, 500 spelers, naar Brazilië zullen sturen. Het is een unieke kans om een droom te verwezenlijken die anders niet toegankelijk is”, vertelt Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij.

Volgens Haek zal zowat één op de drie Belgische supporters in Brazilië z'n reis gewonnen hebben met de loterij. Kostprijs van zo'n arrangement: een slordige 6.000 euro per persoon, maar het is eigenlijk onbetaalbaar, zegt de loterij. Want als particulier kan je zo'n reis bijna niet plannen. “Het wordt een heel mooi pakket. Inclusief hotel, het vliegtuig, all in in het hotel, ginder uitgenodigd worden voor een match met de rode duivels, het is gewoon compleet.”

De Loterij wil in de toekomst trouwens vaker prijzen verloten, in plaats van alleen maar geld.

Foto VTM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties