WOESJ zei de Ferrari van Valencia-speler Banega (video) Sport
WOESJ zei de Ferrari van Valencia-speler Banega (video)
Sport

WOESJ zei de Ferrari van Valencia-speler Banega (video)

Auto’s en de Argentijnse voetballer Ever Banega? Komt nooit meer goed. In februari brak de kerel nog letterlijk zijn poot toen hij er zijn Audi over liet bollen. En gisteren vloog zijn Ferrari 360 CS in de fik. Voor de fans, het zijn geen mooie beelden…

Op onderstaande video van het merkwaardige incident is Banega, samen met collega Diego Alves, te zien terwijl ze enkele stadionmedewerkers vragen om meteen met een paar emmers water uit te rukken naar de weg waar Evers karretje in de fik is gevlogen. Veel kunnen ze daar echter niet meer mee doen. De nieuwe tweedehands Ferrari van de Argentijn is reddeloos verloren.
Achteraf verklaarde een woordvoerder dat de middenvelder op weg naar het trainingscomplex “plots rook vanonder zijn bolide zag komen”. Hij zette zich meteen aan de kant en alarmeerde de brandweer. Maar die kwamen dus te laat. De spuitgasten konden enkel voorkomen dat ook het naburige bos in de vlammen opging.

Voor Banega is het al de tweede keer dit jaar dat hij zware “autopech” heeft. In februari brak de 24-jarige voetballer nog zijn linkerenkel, scheenbeen en kuitbeen toen zijn Audi R8 tijdens het tanken over zijn voet bolde. Hij was namelijk vergeten de handrem op te trekken.

En daarmee werd nog maar eens bewezen dat 'Ferrari' een erg brandbaar product is: het is al de zoveelste die dit jaar in vlammen op gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties