Wout Van Aert compenseert afwezigheid in Ronde van Vlaanderen met typisch Vlaamse 'activiteit' Sport
Wout Van Aert compenseert afwezigheid in Ronde van Vlaanderen met typisch Vlaamse 'activiteit'
Sport

Wout Van Aert compenseert afwezigheid in Ronde van Vlaanderen met typisch Vlaamse 'activiteit'

Geen Ronde van Vlaanderen voor Wout Van Aert, maar hij vond een beetje troost in een typisch Vlaamse lekkernij: frietjes. Dat bleek uit een foto die hij deelde op zijn Instagram-stories. Mathieu van der Poel voor de derde keer de overwinning binnenhaalde in Vlaanderens Mooiste, deelde Van Aert op Instagram zijn menu van de dag. Te midden van dit alles genoot hij van het gezelschap van een goede vriend, Andreas Buts. Even zondigen voorafgaand aan het serieuze herstel dat voor de boeg staat.

De koers volgen moet ongetwijfeld een bittere pil zijn geweest voor Van Aert. Vooral toen Visma - Lease a Bike blunderde tijdens de fietswissel van Tiesj Benoot, die anders misschien nog een podiumplek had kunnen veroveren in Oudenaarde. Ook Matteo Jorgensen begon sterk, maar kon het tempo uiteindelijk niet volhouden.

Wat als Wout Van Aert er wel bij was geweest...?

Visma - Lease a Bike keerde met lege handen huiswaarts, enkel de vraag "Wat als?" achterlatend. Ploegleider Grischa Niermann verklaarde: "Wout zou waarschijnlijk de enige zijn geweest die vandaag Mathieu had kunnen bijhouden en hem uitgedaagd had. Dan hadden ze het in een sprint kunnen uitvechten. Maar de realiteit is dat Van Aert er vandaag niet bij was. Er is nog niet nieuws over zijn herstel.”

(lees verder onder de foto)

Wout Van Aert compenseert afwezigheid in Ronde van Vlaanderen met typisch Vlaamse 'activiteit'
(Credit: Instagram Wout Van Aert)

Steun voor Wout Van Aert tijdens de Ronde van Vlaanderen

“De komende dagen zullen we dat bekijken en de dokters laten beslissen wat mogelijk is." Langs het parcours van de Ronde uitten vele fans hun steun voor de ongelukkige Van Aert, mede dankzij een initiatief van sponsor Red Bull. Op verschillende locaties plaatsten ze borden waarop fans boodschappen konden achterlaten, die vervolgens worden verzameld tot één grote beterschapskaart voor Wout.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties