Angel definieert haar geslacht als 'bimbo doll': "Ik gaf al 100.000 euro uit om plastic perfectie te worden" Stories
Angel definieert haar geslacht als 'bimbo doll': "Ik gaf al 100.000 euro uit om plastic perfectie te worden"
Stories

Angel definieert haar geslacht als 'bimbo doll': "Ik gaf al 100.000 euro uit om plastic perfectie te worden"

Een zelfverklaarde "body modification art doll" die 100.000 euro heeft uitgegeven om een 'stuk plastic perfectie' te worden, zegt dat ze de aandacht die ze online krijgt, ondanks ook veel kritiek, geweldig vindt. Angel Bimbo, die werd geboren en opgroeide in Mexico, heeft haar leven volledig zien veranderen nadat ze naar Miami verhuisde, waar ze haar reis met plastische chirurgie begon. In een korte documentaire op het Truly YouTube-kanaal bekende de 24-jarige: "Ik hou van de aandacht. Als mensen naar me kijken, windt me dat op. Ik ben totaal verslaafd aan plastische chirurgie,"

Tot nu toe heeft Angel een lange lijst van ingrepen ondergaan, waaronder bilimplantaten, kuitimplantaten en vele keren lipfillers. “Als ik nog in Mexico woonde, zou ik er nooit uitzien zoals ik er nu uitzie,” zei ze. "Elke keer dat ik de naald voel binnengaan, wil ik gewoon meer. Ik wil gewoon blijven groeien, groter en groter en groter, Mijn favoriete onderdeel aan mijn gezicht zijn zeker mijn lippen. Ik hou gewoon van hoe er iets groters in mijn gezicht zit, groter dan mijn neus, groter dan mijn ogen, groter dan alles wat ik heb. Ik hou ervan."

"Mijn geslacht? Een bimbo doll!"

Over haar uiterlijk zei Angel: "Als ik mijn look zou moeten beschrijven, zou ik gewoon zeggen 'een verwarde bimbo'. Ik hou van de grote lippen, de smalle taille, de grote billen, maar ik denk gewoon niet dat ik al extreem genoeg ben. Een bimbo zijn is alles in mijn leven, van de manier waarop ik loop, de manier waarop ik praat, de manier waarop ik mijn nagels doe, de manier waarop ik alles doe. Ik identificeer mijn geslacht als een 'bimbo doll'."

Angel zegt dat een van haar doelen is om meer in de mainstream media te komen, zodat mensen meer vertrouwd raken met haar uiterlijk. Haar look behouden kost, zo zegt ze, 1500 euro per maand, maar ze vertelde ook dat er altijd wel gulle mannen zijn om haar plastische dromen waar te maken. "Iedereen kijkt naar me, zelfs kleine kinderen, alsof ik een echte Barbie of zoiets ben," zei ze.

"Ik hou van de aandacht"

"Natuurlijk zijn er veel mensen die het niet eens zijn met mijn levensstijl, en de behoefte voelen om daarover te reageren, en dat is prima," ging ze verder. "Ik hou ervan als mensen naar me kijken, ik hou van de aandacht. Het voelt een soort van machtig als je een kamer binnenloopt en iedereen stopt met wat ze aan het doen zijn om je te bekijken," besloot ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties