Bruidegom loopt weg van 'geschifte bridezilla', nadat ze het doet met z'n nonkel... 5 minuten voor het huwelijk Stories
Bruidegom loopt weg van 'geschifte bridezilla', nadat ze het doet met z'n nonkel... 5 minuten voor het huwelijk
Stories

Bruidegom loopt weg van 'geschifte bridezilla', nadat ze het doet met z'n nonkel... 5 minuten voor het huwelijk

Een bruidsmeisje heeft onthuld hoe haar 'bridezilla'-vriendin haar verdiende loon kreeg na verschillende gevallen van buitensporig gedrag. De vrouw deelde op Reddit het wilde verhaal, waarin ze uitlegde hoe een ‘choquerende’ seksuele daad de druppel was voor de bruidegom, die de bruiloft annuleerde.

Het bruidsmeisje vertelde de gebeurtenissen die voorafgingen aan de grote dag op een forum voor Bridezilla-verhalen. Ze zei dat haar vriendin Dana weken geleden met haar vriendje Josh zou trouwen, maar uiteindelijk haar eigen bruiloft ruïneerde. Zelfs voordat de grote dag arriveerde, was het bruidsmeisje geschokt door wat zij en haar andere vrienden van de bruid moesten verdragen.

"We moesten zelf 2.000 dollar betalen voor een jurk"

Ze legde uit: "De bruid weigerde mijn beste vriendin uit te nodigen, omdat ze denkt dat we lesbische geliefden zijn. Ze liet ons naar de jurkpassing gaan en eiste toen dat elk van ons 2.000 dollar betaalde voor onze jurken. Blijkbaar had ze een specifieke stijl in gedachten. Ik kan het betalen, maar ik koop geen jurk van 2.000 dollar voor één evenement. Sommige meisjes in de bruidsmeisjesgroep hebben die financiële flexibiliteit niet."

Daarnaast mocht de bruidegom geen vrouwelijke vrienden uitnodigen die niet aan hem gerelateerd waren. Velen die op de gastenlijst stonden, werden ook ‘gepest’ omdat ze niet aan de eisen van de bruid konden voldoen. Het bruidsmeisje ging verder: "Een van de meisjes in de bruidsmeisjesgroep drinkt niet vanwege haar religie. Dana beschuldigde haar ervan zwanger te zijn voor haar ouders en daardoor werd ze bijna uit het huis gezet. Ze was niet zwanger en stapte uit het bruidsfeest. Ze gedroeg zich echter keurig en sprak nooit slecht over Dana. Ze zei gewoon dat ze niet kon komen."

"Het vrijgezellenfeest was ook een drama"

“Ook het vrijgezellenfeest zorgde voor drama,” ging ze verder. "Ze probeerde ons te dwingen onze vakantie met onze families af te zeggen om in plaats daarvan met haar mee te gaan naar een bestemming voor het vrijgezellenfeest. Ik werk fulltime, zelfs tijdens de vakanties, dus ik vertelde haar dat dat niet zou gebeuren. Meer bruidsmeisjes zeiden vergelijkbare dingen en ze liet het vallen." Op de grote dag begon alles al slecht: het bloemenmeisje meldde zich ziek met waterpokken, wat de bruid niet goed opnam. "Ze dreigde de moeder te vervolgen tenzij ze dit zieke driejarige kind naar de bruiloft bracht," vertelde het bruidsmeisje.

Bruiloft geannuleerd wegens... vluggertje met oom van verloofde

De bruid ging door met ‘emotionele uitbarstingen’, die de getuige van de bruid blijkbaar met stoïcisme opnam, terwijl het betreffende bruidsmeisje zichzelf overgaf aan taken die haar een excuus gaven om bij de bruid vandaan te zijn. "Uiteindelijk had ik mijn make-up en haar klaar en toen vroeg de bruid om wat tijd alleen om 'te ontspannen' van de stress," zei ze. "We vochten het niet eens aan, je kon niet sneller een groep vrouwen zien wegrennen." Net voor de ceremonie was het bruidsmeisje wat op haar telefoon bezig in de kapel. Toen ontdekte ze dat de bruiloft volledig was geannuleerd.

"Het was ongeveer vijf minuten voor het begin van de bruiloft toen iemand naar me toe kwam om me te vertellen dat de bruiloft was geannuleerd," zei het bruidsmeisje. “Ik vroeg wat er gebeurd was. Men zei dat Dana een vluggertje had met de oom van Josh en Josh betrapte hen." Later op de avond kwam het bruidsmeisje te weten dat Josh met zijn vrienden vertrokken was voor een grote zuippartij in de stad, om het ‘verdriet’ te verdrinken. “Hij vertelde me ook dat hij aan de ouders van Dana gezegd had dat zij alle annuleringskosten konden betalen. Maar Dana’s vader noemde zijn eigen dochter een slet en zei dat ze zelf voor alles moest opdraaien.”

"Ze eiste dat ik 5.000 dollar zou betalen voor de annulering"

Het bruidsmeisje zei dat ze opgelucht was dat het hele fiasco voorbij was, totdat ze een telefoontje kreeg van de bruid. "Ik kreeg een oproep van Dana, waarin ze eiste dat ik 5.000 dollar zou betalen om haar annuleringskosten te helpen betalen," zei ze. "Volgens Dana was het onze plicht als bruidsmeisjes om mee haar annuleringskosten te betalen. Ik weigerde uiteraard en zei en dat ze net zo goed mijn nummer kon vergeten. Ik spreek nooit meer met deze vrouw. Dit is zo ongeveer de reactie van alle bruidsmeisjes. Voor ons bestaat ze niet meer vanaf nu!”

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties