Chloe liet zich al voor meer dan 1 miljoen euro 'verbouwen', inclusief een 'designer liefdesgrotje' (foto's) Stories
Chloe liet zich al voor meer dan 1 miljoen euro 'verbouwen', inclusief een 'designer liefdesgrotje' (foto's)
Stories

Chloe liet zich al voor meer dan 1 miljoen euro 'verbouwen', inclusief een 'designer liefdesgrotje' (foto's)

OnlyFans-ster Chloe Khan onderging een operatie waarbij ze een ‘designer vagina’ kreeg, in een poging er uit te zien als een ‘plastic barbie’. Een hele mond vol! De reality-tv-ster vertelde de Daily Star dat ze meer dan 1 miljoen euro heeft uitgegeven aan het veranderen van haar uiterlijk om er ‘perfect’ uit te zien.

Ze vertelde: “Ik heb inderdaad die vaginaoperatie laten uitvoeren, maar ik wou dat ik naar een andere chirurg was gegaan, want ik denk niet dat het zijn expertise was. Ik heb mijn vagina vanbinnen en vanbuiten laten behandelen. Aan de buitenkant was het alleen maar een beetje opknapwerk. Ik gaf de instructie om het er te laten uitzien als een ‘plastic barbie’, maar ben niet erg tevreden van het resultaat.”

"Ziel verliet mijn lichaam"

Khan voegde eraan toe: "Van binnen is het een ‘aanscherping’. Ik herinner me dat ik wakker werd en zoveel pijn had. Ze stoppen iets in je en dan trekken ze het eruit. Het voelde alsof mijn ziel mijn lichaam verliet. De resultaten waren niet spectaculair. Ik zou vooral de buitenkant nog eens opnieuw willen laten doen.” Voor je het vraagt: nee, we hebben geen foto’s om je te laten zien hoe zo’n designer vagina eruitziet.

Khan heeft ook kontimplantaten, maar ook daar is ze niet echt happy mee. Ze zei: “Nee, die raad ik echt niet aan. Borsten zijn voor 95% een goed idee, maar billen denk ik niet. Mijn kont is gewoon niet perfect, het is gewoon niet goed zo. Eerst had ik een infectie, dus heb ik ze eruit laten halen en opnieuw laten doen en toen waren de volgende echt té zichtbaar en zagen ze er te klein uit, het leken wel borstimplantaten op mijn bips eerlijk gezegd.”

Oplapwerk in Marbella

Ze ging toen naar een dokter in Marbella die wat oplapwerk verrichtte waardoor het beter werd. "Ik zeg niet graag dat ik ergens spijt van heb, maar realistisch gezien zijn er andere procedures die veel betere resultaten geven. Met kontimplantaten krijg je ook een litteken tussen je billen en dat is niet echt de beste plaats om het te hebben,” besloot Khan. Hieronder hebben we nog wat leuke plaatjes voor jullie verzameld…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties