"De eerste keer dat we het deden, keken onze vrienden gewoon mee. Nu maken we een s*ksreis rond de wereld!" Stories
"De eerste keer dat we het deden, keken onze vrienden gewoon mee. Nu maken we een s*ksreis rond de wereld!"
Stories

"De eerste keer dat we het deden, keken onze vrienden gewoon mee. Nu maken we een s*ksreis rond de wereld!"

Een koppel dat seks had ‘voor hun vrienden’ toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, houdt zich nu bezig met de wereld rondreizen en vrijen in het openbaar. Kaylee Killio was al betrokken bij volwassen bloggen voordat ze haar partner Cody Nelson ontmoette, maar hij werd al snel meegesleept in haar wereld van avontuurlijke openbare seks. Ze hebben een wereldkaart met trots gemarkeerd op alle plekken waar ze hebben genoten van een ‘buitenactiviteit’.

Ze hebben 16 staten in de VS bezocht, evenals een aantal mooie plekken in Europa. "Een van mijn favorieten was Italië," vertelt Kaylee aan de Love Don't Judge-podcast. Maar Cody zegt dat ze problemen tegenkwamen toen ze naar Duitsland reisden. “Daar zijn ze veel strenger,” herinnerde hij zich. “We zijn hier ongeveer twee maanden na het begin van onze relatie mee begonnen,” zegt Kaylee, en bijna een jaar later hebben ze tientallen markeringen op hun kaart weten te zetten.

"De eerste keer deden we het in het bijzijn van onze vrienden"

"We begonnen in Mexico en werkten toen onze weg omhoog." "We houden van reizen, dus we krijgen de kans om mooie plekken te zien en dan de liefde te bedrijven en van een prachtig uitzicht te genieten." Cody wist niet eens de naam van Kaylee toen voor het eerst op date gingen. Maar na die eerste date gingen ze meteen van bil in de buitenlucht, in het bijzijn van hun vrienden. We deden op een terras,” vertelde Cody. “En plots waren daar een aantal vrienden. We waren betrapt, maar iedereen mocht blijven kijken. En meedoen als ze wilden!”

"Onze familie had bedenkingen"

Het koppel geniet van het gevaar om betrapt te worden. Maar niet iedereen waardeert het liefdesleven van het stel in de buitenlucht. Cody zegt dat hij ‘oordelen’ van sommige familieleden heeft ervaren, en nadat hij ze het verhaal had verteld van hoe hij en Kaylee elkaar ontmoetten, namen ze aan dat het niet veel meer dan een one-night stand zou zijn. Cody herinnerde zich: "Mijn zus had wat bedenkingen en zei: 'Ben je er zeker van dat dit niet alleen lust is vanwege wat ze doet?'"

"Ik maakte al eerder pikante content"

Kaylee maakte al exhibitionismeclips voor ‘volwassen’ sites zoals OnlyFans toen ze elkaar ontmoetten. "Ik begon eigenlijk al met volwassen content voordat ik Cody ontmoette," zei ze. "Ik hoopte eigenlijk dat hij ook wilde beginnen en ik wilde het hem vragen. Maar ik wist niet hoe ik die vraag moest stellen omdat het een nogal vreemde vraag is. Maar kijk, uiteindelijk gebeurde het wel!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties