De pretstok van Keiran is verzekerd voor 1 miljoen, Sophie verklapt wat ze ermee deed: "Ik nam keihard wraak!" Stories
De pretstok van Keiran is verzekerd voor 1 miljoen, Sophie verklapt wat ze ermee deed: "Ik nam keihard wraak!"
Stories

De pretstok van Keiran is verzekerd voor 1 miljoen, Sophie verklapt wat ze ermee deed: "Ik nam keihard wraak!"

De immens populaire pornoster Keiran Lee, die we in het verleden al eens aan jullie voorstelden, is het onderwerp van een nogal bijzondere onthulling. Zo vertelde een actrice dat ze tijdens de opname van een vurige scène zowaar in zijn pretstok beet. Je moet weten dat die laatste verzekerd is voor een slordige één miljoen euro.

Natuurster Sophie Dee ontmoette de populaire mannelijke performer in 2004. De 39-jarige, die nu gemiddeld 350.000 euro per maand verdient met OnlyFans, vertelde onlangs in de podcast Pillow Talk enkele van haar wildste verhalen uit de industrie. Gastheer Ryan Pownall vroeg of ze had gewerkt met Keiran Lee, die wordt beschouwd als een van de beste performers die er zijn, en wat ze van hem vindt.

"Hij was veel te agressief dus ik beet"

De actrice uit Wales onthulde dat ze dat had gedaan en noemde hem ‘echt lief’, maar herinnerde zich dat hun ‘relatie’ niet zo goed begon. Ze vertelde: “De eerste keer dat ik met hem samenwerkte, was in 2004 in Engeland. Ik vond dat hij tijdens een bepaalde scène veel te agressief was en dus beet ik in zijn penis.” Alle aanwezigen in de podcast schoten in de lach. “Vlak daarna trok ik naar de VS en ik dacht: ‘Oef, ik hoef deze gek nooit meer te zien.’ Maar liep dat even anders…”

Andere actrice bijna 'vermoord'

Een jaar na Sophie trok immers ook Keiran naar de VS en de twee zouden nog verschillende keren samen op de set staan. Gebeten werd er echter niet meer. Onlangs onthulde Keiran Lee echter nog wel dat hij actrice Angela White bijna ‘vermoordde’ tijdens een scène. Zijn erg grote sigaar deed immers de blindedarm van White barsten en die moest in allerijl naar het hospitaal. Lee vertelde toen ook dat hij blij is dat zijn vrouw nooit jaloers is. “Ik hoef mijn telefoon niet te verstoppen of te vergrendelen. Waarom moet ik mijn vrouw bedriegen? Ik heb een prachtige vrouw,” zei hij.

Hieronder nog wat leuke kiekjes van Sophie...

(Bron: Pillow Talk en Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties