Dolly en Daisy gaven 180.000 euro uit om op Barbie te lijken: "Het resultaat is niet wat we wilden" Stories
Dolly en Daisy gaven 180.000 euro uit om op Barbie te lijken: "Het resultaat is niet wat we wilden"
Stories

Dolly en Daisy gaven 180.000 euro uit om op Barbie te lijken: "Het resultaat is niet wat we wilden"

Twee Barbie-geobsedeerde tweelingzussen hebben maar liefst 180.000 euro uitgegeven om er precies uit te zien als het Mattel-speelgoed. Dolly en Daisy Simpson (26) zijn volledig onherkenbaar vergeleken met hoe ze er vroeger uitzagen. Volgens Dolly waren de twee altijd zeer 'onzeker' over hun uiterlijk toen ze opgroeiden. "We hielden altijd van de uitstraling van felblonde meisjes, met geweldige bruine kleurtjes en grote borsten, die op poppen leken, en sindsdien hebben we ernaar gestreefd om er zo uit te zien," zei ze.

"We speelden als kinderen altijd met Barbies en Bratz-poppen, en toen keken we op naar Playboy-bunnies in de jaren 2000 naarmate we ouder werden." Zodra ze 18 werden, begonnen Dolly en Daisy met het nemen van vulstoffen en gingen ze in 2020 voor de eerste keer onder het mes. Sindsdien hebben de twee eenzelfde neuscorrectie, borstvergrotingen en een Brazilian Butt Lift (BBL) ondergaan. De zussen hebben een uitgebreide lijst van cosmetische ingrepen ondergaan, waaronder lip-, kin-, wang-, kaak-, neus- en bilvullingen, Botox en facings.

Dezelfde ingrepen, om op elkaar te blijven lijken

De tweeling gaf ook toe dat ze gelijksoortige procedures hebben laten uitvoeren om nog steeds op elkaar te lijken. Vorig jaar gingen Dolly en Daisy naar Turkije voor meer cosmetische behandelingen. Dolly liet facings aanbrengen en ging opnieuw onder het mes voor een BBL met liposuctie, terwijl Daisy koos voor een schaamlipcorrectie om haar 'ontwerpvagina' te creëren. Echter, na de operatie is Dolly nog steeds niet helemaal tevreden met de resultaten en ze van plan om nog een BBL te laten uitvoeren.

(lees verder onder de video)

"Nog niet het resultaat dat we wilden"

"Ik heb nog niet helemaal de resultaten behaald die ik wilde, maar het is een lang proces omdat je moet aankomen zodat er genoeg vet is om over te dragen," zei ze. "Voordat we iets lieten doen, zagen we er gewoon eenvoudig uit. We voelden ons niet zo vrouwelijk en het voelde alsof ons uiterlijk niet overeenkwam met onze persoonlijkheden of stijlen. We zien er veel liever uit als Barbie-poppen." De zussen hebben sindsdien een OnlyFans gelanceerd, waar fans hen 'Double D' hebben gedoopt. Elke maand verdienen ze daarmee een verbazingwekkende 12.000 euro en ze gebruiken het geld voor hun operaties.

"Ik kijk uit naar elke operatie"

Tijdens een verschijning op This Morning legde Daisy uit dat ze zelfs enthousiast wordt op de dag van haar operaties. "Ik kijk nu echt uit naar de dag van een operatie en ik vind zelfs het herstel leuk en het wakker worden met de gedachte, 'Wow, ik heb het gedaan'," zei ze. "Ik zie plastische chirurgie en cosmetische ingrepen als gezondheidszorg - je bent het waard om dat geld aan jezelf uit te geven omdat jouw geluk het belangrijkste is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties