Echtscheiding op komst? Kerel laat lelijkste foto van z'n vrouw op zijn been tatoeëren Stories
Echtscheiding op komst? Kerel laat lelijkste foto van z'n vrouw op zijn been tatoeëren
Stories

Echtscheiding op komst? Kerel laat lelijkste foto van z'n vrouw op zijn been tatoeëren

Een Australiër heeft zijn relatie aan misschien wel de ultieme test onderworpen. Hij liet namelijk een aartslelijke foto van zijn vrouw op zijn been tatoeëren. Echtscheiding op komst?

Jarrod Grove en zijn vrouw Tegan staan erom bekend elkaar regelmatig te pranken en dat dan te delen op de sociale media. Maar nu is Jarrod toch nog een brugje verder gegaan. Hij ging bij de tatoeëerder op de tafel liggen en liet de ‘lelijkste foto’ van zijn echtgenote op zijn been vereeuwigen.

“Ik kon niet wachten om haar reactie te zien. Het kon twee richtingen uit: ofwel zouden we er samen hard om lachen, ofwel zou ik haar nooit meer terugzien,” zei hij nadien. Tegan kon er nog mee lachen, maar was toch blijkbaar ook al op Google info aan het zoeken over laserbehandelingen.

Stel dat het koppel ooit uit elkaar zou gaan, dan is dat laatste misschien wel een ‘redmiddel’ voor Jarrod. “Maar onze band is zo sterk dat dat gewoon niet gaat gebeuren. Ik amuseer me kapot met mijn soulmate,” zegt hij. Uit onderstaand filmpje blijkt wel dat er misschien een zoete wraak zit aan te komen...

@tegan.n.jarrie The face of revenge #tattoo #tattootiktok #tattooideas #fyp #couple #coupletattoo #coupletattooideas #tattootok ♬ original sound - ✨TEGZ N JARRIE✨
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties