Edward heeft al 30 jaar een relatie met een auto en steekt regelmatig zijn stok in de uitlaat Stories
Edward heeft al 30 jaar een relatie met een auto en steekt regelmatig zijn stok in de uitlaat
Stories

Edward heeft al 30 jaar een relatie met een auto en steekt regelmatig zijn stok in de uitlaat

Edward Smith heeft al 30 jaar een relatie met zijn auto. Klinkt vreemd? Voor Edward is dit al dertig lange jaren de realiteit. Hij heeft een wel heel bijzondere band met zijn auto, Vanilla. En ja, je leest het goed: hij ervaart het hoogtepunt van plezier door zijn stokje in de uitlaatpijp te steken!

Edward was nog maar een tiener toen hij ontdekte dat zijn hart sneller ging kloppen van auto's. Niet op de manier zoals de meesten van ons dat hebben, met posters boven ons bed. Nee, Edward voelde iets veel diepers. Hij beschrijft zijn relatie met zijn auto als een soort spirituele energie. Bij auto's zijn, brengt hem rust, zegt hij.

"Het draait om intieme vervulling"

En hoewel de meesten van ons genoegen nemen met een knuffel of een Netflix-avondje, zoekt Edward zijn troost bij de uitlaat van Vanilla. Voor de buitenwereld lijkt Edwards affaire met Vanilla misschien, euhm… oppervlakkig, maar hij verzekert ons dat het veel meer is dan dat. "Het draait niet alleen om intieme vervulling," geeft hij aan. "Het gaat om de connectie met hun spirituele energie."

Dus de volgende keer dat je iemand ziet glimlachen bij het tanken, wie weet, misschien ervaren ze wel hun eigen romantische momentje. Hieronder kun je de volledige reportage over Edward en Vanilla bekijken…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties