"Een kerel dook tussen mijn benen, maar na twee likjes was hij er al weer van tussen. De reden schokte me!" Stories
"Een kerel dook tussen mijn benen, maar na twee likjes was hij er al weer van tussen. De reden schokte me!"
Stories

"Een kerel dook tussen mijn benen, maar na twee likjes was hij er al weer van tussen. De reden schokte me!"

Een kerel kreeg een ‘schok’ nadat hij zijn partner bleef smeken om orale seks. De jonge vrouw ging naar Reddit om te vertellen over een ongemakkelijk seksueel momentje met haar bedpartner. Ze had het gevoel dat ze hem teleurstelde, omdat hij suggereerde dat haar liefdesgrotje ‘een vreemde smaak had’. Ze wilde advies over de kwestie, want ze was een beetje in de war.

De vrouw, genaamd Rae, legde uit: "Hij had dat nog nooit eerder bij een vrouw gedaan en hij was er enorm opgewonden over. Ik ben nogal onzeker als ik dat doe, maar uiteindelijk had ik zoiets van 'goed, ga je gang'. Hij ging naar beneden en zei dat 'het er mooi uitzag', maar toen likte hij een keer of twee en kwam meteen weer naar boven." Nadat hij was gestopt met Rae te beffen, werd hij heel stil en stelde voor om zijn vingers te gebruiken om de klus af te maken.

Ananas eten voor een 'zoetere smaak'

Rae zei dat ze snel conclusies begon te trekken en voegde eraan toe: "Het is duidelijk dat ik niet zo geweldig smaak. Hij hoefde niet eens iets te zeggen om dat duidelijk te maken." Toen begon ze online tips te lezen over hoe het eten van bijvoorbeeld ananas je ‘onderaan’ zoeter kan laten smaken, ook al is daar geen bewijs voor. Nu hoopte ze wat tips van mensen online te krijgen. Iedereen heeft wel eens een ongemakkelijk seksmoment waar hij of zij overheen wil komen. Er zijn veel geluiden, geuren en fetisjen - en ze zijn niets om je voor te schamen.

"Niet per se gerelateerd aan aantrekkingskracht"

Seksdeskundige Dr. Limor Gottleib vertelde Metro.co.uk: "Geconfronteerd worden met de afwijzing van een partner voor seks kan verontrustend zijn en kan vaak twijfels oproepen over iemands wenselijkheid, maar het is cruciaal om te begrijpen dat het probleem niet per se gerelateerd is aan aantrekkingskracht. "Om een ongemakkelijke orale ervaring in je relatie te verhelpen, is open communicatie de sleutel. Spreek eerlijk en tactvol over de situatie, spreek je gevoelens en zorgen uit, concentreer je vervolgens op het begrijpen van elkaars perspectieven en sta open voor feedback.”

"Begeerd zijn, voelt aan als een orgasme"

"Voor vrouwen is het gevoel van begeerd zijn als een orgasme, dus het hebben en maken van communicatie over verlangen is van vitaal belang." Met andere woorden, het is belangrijk om te praten over alles waar je nerveus over bent. Bovendien zullen veel mensen waarschijnlijk ook soortgelijke zorgen hebben. De expert voegde eraan toe: "Mijn tip voor vrouwen, vooral jonge vrouwen, is om hun zelfvertrouwen en seksuele zelfredzaamheid op te bouwen bij orale sekservaringen. Onderzoek toont aan dat zelfvertrouwen samenhangt met het vermogen om 'nee' te zeggen tegen ongewenste ervaringen, je verlangens te uiten en authenticiteit te behouden in relaties."

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties