"Een man met wie ik pas samen was, deed het smerigste ooit in bed. Maar wat hij daarna vroeg, was nog erger..." Stories
"Een man met wie ik pas samen was, deed het smerigste ooit in bed. Maar wat hij daarna vroeg, was nog erger..."
Stories

"Een man met wie ik pas samen was, deed het smerigste ooit in bed. Maar wat hij daarna vroeg, was nog erger..."

De meeste mensen die het bed, euhm, nat maken bij hun wederhelft zouden de lakens afnemen, de matras schrobben en zich uitvoerig verontschuldigen. Ongelukjes gebeuren natuurlijk! Maar het lijkt erop dat deze ene man de memo heeft gemist over hoe je de dingen moeten aanpakken in zo'n geval. Een anonieme vrouw belde naar het Australische radiostation Triple J om haar datingramp te bespreken die het einde van hun prille relatie betekende.

Ze vertelde aan de hosts van The Hook Up Podcast, Dee Salmin en Pip Rasmussen, hoe de man zijn kansen verpestte slechts een paar weken na het begin van de relatie. De beller legde uit: "Een man met wie ik sliep, slechts sinds een paar weken, plaste in mijn bed op een nacht." Maar het waren niet de stinkende lakens die ervoor zorgden dat ze haar prille liefde overboord gooide - het was het feit dat hij doodleuk niks ondernam.

"Hij verontschuldigde zich zelfs niet"

Ze legde uit dat hij niks opruimde en verwachtte dat zij de rotzooi voor hem zou opruimen. Als dat geen reden is om iemand te dumpen, dan weten wij niet wat het wel is. Maar de definitieve nagel aan de doodskist kwam er toen de vrouw klaar was met het boeltje proper te maken. Het bleek dat deze kerel meer lef had dan wie dan ook. "Hij verontschuldigde zich niet. Totaal niks!" brieste de vrouw. "En het leek alsof hij dacht dat hij de volgende dag gewoon zou kunnen terugkeren."

"Een man met wie ik pas samen was, deed het smerigste ooit in bed. Maar wat hij daarna vroeg, was nog erger..."

"Hij vond mij respectloos"

Erger nog, vertelde de beller: "Toen ik zei dat ik hem niet meer wilde zien omdat ik vond dat hij zeer respectloos was, ging hij zelfs in de tegenaanval. Hij zei dat ik respectloos was. Kun je dat geloven!? En ik had zoiets van: "Bro, je plaste net in mijn bed!" Dee en Pip waren zichtbaar geschokt door het buitengewone verhaal en konden het amper geloven. De vrouw ging toen verder met uitleggen dat de man geïrriteerd was dat ze hem had gesmst in plaats van gebeld om hem te dumpen. Dat vond hij respectloos.

De video die gedeeld werd op de Instagrampagina van The Hookup, kreeg meer dan tienduizend likes en honderden reacties. Iemand zei: "Mannen... De brutaalste wezens op aarde!" Iemand anders reageerde: "In bed plassen zonder medische reden? Nee, daar trek ik mijn grens. Voor de rest doe ik het wel in mijn broek van het lachen!" Hopelijk niet letterlijk...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties