Evelyn: "Ik heb twee liefdesgrotjes, één voor het werk en één voor mijn man." Stories
Evelyn: "Ik heb twee liefdesgrotjes, één voor het werk en één voor mijn man."
Stories

Evelyn: "Ik heb twee liefdesgrotjes, één voor het werk en één voor mijn man."

Evelyn Miller ontdekte dat ze twee baarmoeders en twee vagina's had toen ze 20 was. Na een ‘slechte’ scheiding een paar jaar later, ging ze aan de slag als prostituee en ze werkte 7 jaar als zelfstandige escort. Toen kwam ze weer in contact met haar tienervriend Tom en ze werden verliefd en begonnen zelfs samen een gezin. Maar nadat ze onthulde dat ze haar ene vagina gebruikte voor haar vriend en de andere voor haar pikante carrière, begonnen trollen haar te bekritiseren.

Ze legde uit: "Ze kunnen echt nare opmerkingen maken. Ze noemen me een slet en zeggen dat ze medelijden hebben met mijn kinderen. Maar erger is dat de familie van Tom ook kritiek op ons heeft. Zijn zus Emma werd zelfs op pad gestuurd om met ons de situatie te bespreken.” Het was lastig, herinnerde ook Tom zich: "Ze was in eerste instantie erg terughoudend om Evelyn te ontmoeten, vooral omdat ze wist wat haar achtergrond was en hoe we samen in het online werk stapten," vertelde hij aan Love Don't Judge.

"Familie heeft negatieve gevoelens hierover"

Emma, de zus van Tom, vertelde: "Toen ik erachter kwam dat ze een OnlyFans-model was, was ik behoorlijk geschokt. Het duurde ook even voordat Tom het me vertelde en we hebben niet echt geheimen voor elkaar. Heel onze familie heeft behoorlijk negatieve gevoelens bij hun relatie.” Evelyn probeerde ten aanzien van Toms familie het idee te ontkrachten dat ze ‘zomaar met iedereen naar bed ging’. Sterker nog, ze zei tegen hen: “Tom mag van mij met al mijn vriendinnen vrijen, en dat gebeurt soms ook.”

Professionele carrière met veel inkomsten

Evelyn zei dat de familie van Tom zijn keuzes eerder zou accepteren als men zich realiseerde dat het een professionele carrière is en hoeveel geld ze ermee kunnen verdienen. Ze voegde eraan toe dat ze door samen te werken meer tijd hebben voor elkaar en voor hun kinderen. "In het begin voelde het onnatuurlijk, maar na verloop van tijd hebben we geleerd om het rustiger aan te doen en het is heel leuk geweest om onze relatie op een andere manier te ontdekken,” besloot Tom. Hieronder vind je trouwens nog wat interessante kiekjes van Evelyn...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties