"Help! Ik deed mijn vriendin een 'vibrat.or' cadeau en nu wil ze niet meer van bil gaan met mij" Stories
"Help! Ik deed mijn vriendin een 'vibrat.or' cadeau en nu wil ze niet meer van bil gaan met mij"
Stories

"Help! Ik deed mijn vriendin een 'vibrat.or' cadeau en nu wil ze niet meer van bil gaan met mij"

Een seksspeeltje in de slaapkamer brengen, kan ervoor zorgen dat de seks eens zo goed is als voorheen. Het maakt het voor beide partijen niet enkel spannender, maar zorgt er ook voor dat je dingen kan voelen die met 'gewone' seks bijna niet mogelijk zijn. Dat het echter niet altijd een schitterend idee is om erotisch speelgoed aan je vrouw te introduceren, bewijst onderstaand verhaal.

Een man – laten we hem Tim noemen – stelde zijn probleem voor aan de seksuoloog van het online magazine 'Mens Health'. Hij introduceerde een vibrator aan zijn vrouw om de seks wat leuker te maken, maar dat had niet echt het gewenste effect. "Tijdens de vorige lockdown zijn mijn vriendin en ik voor het eerst seksspeeltjes beginnen te proberen. Ik kocht haar een vibrator en in eerste instantie was het een schitterend idee en maakte het onze seks ook een stuk beter,” klonk het.

"Hij heeft me vervangen!"

"De vibrator was iets extra dat de seks leuker en spannender maakte,” ging Tim verder. “Terwijl we bezig waren, hield ze de luchtdrukvibrator dan tegen haar clitoris. Ze vertelde me dat ze nog nooit zo'n geweldige orgasmes had. Ik dacht op dat moment dat het mijn beste cadeau ooit was.” Maar er stelde zich al snel een groot probleem en Tim was plots ‘overbodig’ geworden. “De vibrator is ondertussen geen spannend accessoire meer, maar heeft mij gewoon vervangen. Ik stond er eerst niet bij stil want het gebeurde heel geleidelijk,” vertelde hij.

“Zo hadden we minder en minder seks, maar de vibrator werd nog wel gebruikt,” klonk het. “We zijn nu echter op een punt gekomen waar we gewoon geen seks meer hebben. We liggen gewoon naast elkaar te masturberen. Ze ligt nu naast mij met haar ogen dicht en speelt met haar vibrator te spelen. Ik mag dan kijken en mezelf aftrekken."

"Ze raakt mij niet meer aan en kust me zelfs niet meer. Dat ik haar aanraak terwijl ze bezig is, heeft ze liever ook niet omdat ze zich dan minder kan concentreren. Ik heb al getracht om het probleem aan te kaarten, maar dat had niet echt het gewenste effect." De partner van Tim zei dat hij niet flauw moest doen en dat hij zich niet bedreigd moest voelen door een seksspeeltje. Hij zei haar dan dat hij gewoon terug seks wilde zoals vroeger.

"Eerste keer kan indrukwekkend zijn"

“Ze zei me dat dit ooit wel zal terugkomen, maar dat ik haar niet onder druk moet zetten. Wat moet ik nu in godsnaam doen?" vroeg Tim zich af. De seksuoloog van dienst stelde alvast voor om over dit probleem te blijven praten, maar niet op een aanvallende manier. Tim zou niet de eerste man zijn bij wie dit gebeurt en zal zeker ook niet de laatste zijn. Indien je als vrouw nog nooit een vibrator hebt gebruikt, kan de eerste keer heel ‘indrukwekkend’ zijn, aldus de seksuoloog. Volgens die laatste kan het misschien ook helpen dat de vrouw zich afzondert met haar speeltje, zodat ze na een tijdje de aanwezigheid van haar partner mist.

Voor de nieuwsgierigaards: ook nieuwsgierig of jouw vrouw je zou vervangen door een luchtdrukvibrator? Hier vind je de meeste verkochte en populairste vibrators voor dames.

(Bron: Men’s Health)

(Intropik: Image by Image by svetlanasokolova on Freepik
3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties