"Help, ik ging per ongeluk van bil met mijn schoonmoeder! Wat moet ik nu doen?!" Stories
"Help, ik ging per ongeluk van bil met mijn schoonmoeder! Wat moet ik nu doen?!"
Stories

"Help, ik ging per ongeluk van bil met mijn schoonmoeder! Wat moet ik nu doen?!"

Voor een goed verhaal moet je op het wereldberoemde forum Reddit zijn. Daar posten mensen vaak bijzondere en unieke ervaringen uit hun leven waar anderen dan op kunnen reageren en eventueel advies geven. Een wel heel bijzonder verhaal is dat van een jongeman – laten we hem Jack noemen – die erin slaagde om seks te hebben met de moeder van zijn huidige vriendin. Vervelende situatie… De man had geen flauw benul hoe hij het nu exact moest aanpakken en hoopte nu dat de Reddit-gebruikers wat goed advies voor hem in petto hadden.

"Laat me eerst al zeggen dat ik eigenlijk niet vind dat ik hier in fout ben, maar ik moet het gewoon eens kunnen vertellen. Ik voel me er echt enorm slecht bij. Zo'n 2 jaar geleden was ik 19 en ik leerde een vrouw kennen terwijl ik als personal trainer in een lokale fitness werkte,” startte Jack zijn verhaal. “Zij was in de 40, maar zag er uit alsof ze 25 was. Ze had duidelijk veel interesse in mij en we hadden meerdere keren geweldige seks. Maar na een paar weken zei ze plots dat we ermee moesten stoppen omdat ze vond dat het leeftijdsverschil te groot was.”

"Ik was helemaal in shock"

Jack hoorde lange tijd niets meer van de vrouw, die zelfs niet meer naar de fitness kwam. Ondertussen leerde hij zijn huidige vriendin kennen, met wie hij ongeveer al een jaar samen is. “Een tweetal maanden geleden ging ik voor de eerste keer kennismaken met haar ouders,” vertelde Jack. “Toen we voor hun huis stonden, realiseerde ik mij dat dit de woning was waar ik meerdere keren seks had met die dame uit de fitness. Ik was op dat moment helemaal in shock!”

Maar Jack herpakte zich en dacht bij zichzelf dat het allemaal niet zo erg was. Het was immers duidelijk dat hij op een bepaald type vrouw viel en dat het ergens logisch is dat zowel moeder als dochter datzelfde type zijn. “Ik was dus eerst aan het daten met een single moeder en daarna toevallig ook met haar dochter. Althans zo dacht ik,” zei Jack. “De waarheid bleek echter helemaal anders te zijn! De vader van mijn vriendin was er nog wel degelijk en haar ouders waren al meer dan twintig jaar getrouwd. Het gezicht van mijn toekomstige schoonmoeder sprak ook boekdelen toen ze me zag…”

"Ik was eigenlijk haar toy boy"

Jack besefte dat hij destijds een soort van ‘toy boy’ was geweest van een getrouwde vrouw en hij schaamde zich rot. "Enkele dagen later kreeg ik plots telefoon van de moeder van mijn vriendin. Ze vroeg om nooit iets te zeggen over de seks die we vroeger hadden,” vertelde Jack. “Ze zei dat mijn vriendin mij nooit zou vergeven en me voor altijd zou haten, omdat ik dan diegene zou zij die ervoor heeft gezorgd dat haar ouders zouden scheiden. Zelf vind ik het zo een vervelende situatie. Tijdens feestjes zit ik aan één en dezelfde tafel met mijn schoonmoeder met wie ik ooit wilde seks had, diens echtgenoot en mijn vriendin op wie ik stapelverliefd ben. Wat moet ik doen!?”

Tienduizenden mensen reageerden op Jacks verhaal. De meesten vonden de vervelende situatie vooral behoorlijk grappig en noemde het een real life-versie van een slechte pornofilm. Anderen gaven hem dan weer advies om het eens met iedereen in zijn schoonfamilie te proberen, aangezien hij goed bij hen in de markt ligt. Je merkt het al, een echt alles oplossend en verlossend antwoord kreeg Jack helaas niet.

(Bron: Reddit)

(Intropic: Image by gpointstudio on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties