"Help! Mijn compleet geschifte ex is plots beste maatjes met mijn vriendin en nu willen ze een triootje" Stories
"Help! Mijn compleet geschifte ex is plots beste maatjes met mijn vriendin en nu willen ze een triootje"
Stories

"Help! Mijn compleet geschifte ex is plots beste maatjes met mijn vriendin en nu willen ze een triootje"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. En ook in 2024 krijgt ze vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die wat 'problemen' heeft met zijn ex-vriendin...

“Mijn ex-partner heeft zich weer in mijn leven gewurmd - en dat bevalt me niet. Ze heeft zelfs een trio voorgesteld met mijn nieuwe vriendin,” begint de man. “Mijn nieuwe vriendin vindt haar geweldig, vriendelijk en aardig, maar ze kent haar niet zoals ik haar ken. De vrouw met wie ik in 2019 op een niet zo fijne manier uit elkaar ging, was controlerend, manipulatief en meedogenloos. Ik ben letterlijk weggelopen uit de flat die we deelden met niets anders dan de kleren die ik aanhad.”

"Ze heeft me opgespoord"

“Nu heeft ze me weer opgespoord. Ze is lid geworden van de sportschool waar mijn nieuwe vriendin en ik lid zijn en heeft er haar werk van gemaakt om zich in het hoofd van mijn vriendin te wurmen. Ze volgt dezelfde spinninglessen en koopt haar smoothies in de cafetaria. Ze overlaadt mijn vriendin met complimentjes en vertelt haar dat ze rijk en succesvol is - maar ik geloof er niets van.Ik ben niet trots op ons gedeelde verleden, op de zinderende ruzies.”

“Mijn ex is seksverslaafd”

“Ik heb geprobeerd het allemaal te verbergen. Ik wil mijn nieuwe liefde beschermen tegen de smerige details. Helaas denkt ze nu dat mijn ex een engel is, terwijl de werkelijkheid heel anders is. De waarheid is dat ze seksverslaafd is en seks als wapen gebruikt. Ze eiste drie keer per dag seks. Uiteindelijk zijn we uit elkaar gegaan nadat ze met een van mijn maten naar bed was geweest. Ik kan je niet vertellen hoe opgelucht ik was toen ik eindelijk die deur uitliep, ondanks dat ik alles van mijzelf moest achterlaten.”

“Ik huiver als ik haar naam hoor”

“Nu is ze weer single en ik huiver elke keer als mijn nieuwe vriendin haar naam noemt. Ik heb haar laten beloven dat ze mijn ex nooit mee naar hier zal nemen. Ik maak me zorgen dat mijn ex haar klaarstoomt om een triootje toe te laten. Wat moet ik doen?” Zoals steeds had Jane wel wat raad in petto. “Je nieuwe vriendin moet begrijpen hoe ongemakkelijk deze situatie voor je wordt,” zei ze. “Ze moet nadenken over waar haar loyaliteiten liggen. Natuurlijk heeft ze het recht om haar eigen vrienden te hebben, maar moet haar nieuwste maatje echt jouw lastige ex zijn?”

“Tijd om schoon schip te maken”

“Het is tijd om schoon schip te maken en de waarheid te vertellen. Ik weet dat je je schaamt voor wat er is gebeurd en dat je het verleden liever achter je laat, maar hoe kan je meisje ooit je ongemak en angsten waarderen en begrijpen als je haar niet het hele verhaal vertelt? Kies je moment en laat je gaan. Maak duidelijk dat je ex haar versie van de gebeurtenissen zal hebben, maar het enige wat jij kunt doen is uitleggen wat er is gebeurd.”

“Ga naar de politie indien nodig”

“Praat over de aanvaringen, het vreemdgaan en, ja, de seks. Maak duidelijk dat de opmerking over een trio niet per se een grap was. Ga misschien ook naar een andere sportschool. Helaas, als je ex je niet loslaat, moet je hard optreden en mogelijk juridisch advies inwinnen en haar aangeven bij de politie!” besloot Jane.

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties