'Help, wat moet ik doen? Ik schaam me kapot nadat ik mijn vrouw met haar vader heb bedrogen' Stories
'Help, wat moet ik doen? Ik schaam me kapot nadat ik mijn vrouw met haar vader heb bedrogen'
Stories

'Help, wat moet ik doen? Ik schaam me kapot nadat ik mijn vrouw met haar vader heb bedrogen'

Bij het online mannenblad Men's Health kunnen lezers die met een probleem zitten advies vragen bij de huisseksuoloog van het magazine. We hebben daar al vaak heel bijzondere verhalen zien voorbij komen, maar deze deed toch onze mond openvallen.

Zo vertelde een lezer zijn verhaal waaruit blijkt dat hij zijn vrouw bedrogen heeft. Verre van de eerste man die dat heeft gedaan, maar hij bedroog haar met niemand minder dan haar vader, jawel haar lieftallige papa. Een gezellig uitje met de schoonvader liep namelijk een beetje uit de hand en hij zakt nu door de grond van schaamte:

"Een sensuele kus met mijn schoonvader"

"Mijn vrouw en ik zijn reeds 6 jaar getrouwd. Zij is volledig heteroseksueel, maar ik heb mezelf steeds als biseksueel gezien. Ik heb echter nog nooit iemand zo graag als haar gezien. We hebben beide het geluk dat we thuis kunnen werken. Vandaar dat we afgelopen zomer hadden besloten om enkele maanden in het grote buitenverblijf van haar ouders aan de kust te logeren."

"Haar vader Bill en ik delen heel wat gemeenschappelijk hobby's en kunnen het goed met elkaar vinden. Hij besloot onlangs om mij te leren zeilen. Na een etentje waarbij veel alcohol werd gedronken, besloten we om na onze maaltijd nog eens te gaan zeilen."

"We dronken op de boot nog wat meer en het was zeer gezellig. Het liep echter uit de hand. Na een tijdje zaten we heel dicht bij elkaar en begonnen we elkaar heel lang en sensueel te kussen met veel passie. Op dat moment zelf vond ik het heel erg opwindend."

'Help, wat moet ik doen? Ik schaam me kapot nadat ik mijn vrouw met haar vader heb bedrogen'

"Achteraf walgde ik echter van mezelf. Hoe kan ik in godsnaam mijn vrouw bedriegen en dan nog met haar eigen vader? Ik heb het haar nog niet kunnen vertellen, maar ik heb een gigantisch schuldgevoel dat echt begint te wegen. Ik kan nog amper slapen, ik kan me niet meer concentreren en ik eet nog amper. Ik begin te denken dat ik geen andere keuze meer hebben dan het haar te vertellen want het schuldgevoel maakt met gek. Wat moet ik doen?"

De seksuoloog van dienst viel ook bijna van stoel toen hij dit verhaal las en heeft nog eens dubbel gecheckt of dit niet een verzinsel was, maar de 'vaderkusser' zweert bij hoog en laag dat het echt wel tongen heeft gedraaid met zijn schoonpapa.

De seksuoloog zijn advies was alvast om alles zo snel mogelijk op te biechten. "Hoe langer je er mee wacht, hoe harder de klap zal aankomen bij je vrouw." Hij is ervan overtuigd dat ze hem uiteindelijk deze eenmalige en bijzondere fout wel kan vergeven.

Wij zijn geen experts of seksuologen, maar hebben toch wel onze twijfels of vergeving voor zoiets wel zo simpel is. Als onze vriendin plots vertelt dat ze doodleuk passioneel heeft gekust met onze moeder of vader dan is elk familiefeestje in de toekomst alvast verpest.

Bron: Men's Health
4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties