"Hoe wij onze verloving gaan vieren? Iedereen is welkom tijdens een o.rgie in een exclusieve swingersclub!" Stories
"Hoe wij onze verloving gaan vieren? Iedereen is welkom tijdens een o.rgie in een exclusieve swingersclub!"
Stories

"Hoe wij onze verloving gaan vieren? Iedereen is welkom tijdens een o.rgie in een exclusieve swingersclub!"

Een koppel swingers zal hun verloving vieren door zich te ‘vermaken’ met vreemden tijdens een orgie in een seksclub. Het paar, 43 en 44 jaar oud, vertelde mede-swingers online: "Ons verlovingsfeest / Andy’s verjaardagsfeest ook. Stuur ons een bericht als je geïnteresseerd bent om deel te nemen en we zetten je naam op de lijst."

Het feest van 25 euro per koppel stel zal volgende maand plaatsvinden in de atlantisEVOLUTION-club in Stoke, Engeland. En de club schreef in een reactie op de aankondiging: "Kan het romantischer? Ons meest geliefde koppel gaat trouwen, en ze delen het met al hun vrienden en geliefden .... Dat zijn jullie! Als twee mensen zijn ze gewoon fantastisch ... maar samen zijn ze geweldig en geliefd door iedereen die hen kent. Dus kom langs en zorg ervoor dat ze 'getrouwd' worden op de ware atlantisEVOLUTION-manier.”

"Hoe wij onze verloving gaan vieren? Iedereen is welkom tijdens een o.rgie in een exclusieve swingersclub!"

"Wat een avond hadden we met die twee!"

Het profiel van het koppel op een swinger-site zegt dat ze ‘genieten van ontmoetingen met stellen tussen de 27 en 55 jaar oud’. Een ander koppel zei over de tortelduifjes: "Nou, wat een avond hadden we al eens met deze twee!!! Ze zijn geweldig op sociaal en seksueel gebied. Beiden zijn gemakkelijk in de omgang en hebben ons last-minute geholpen met een spel samen met een ander stel en het bleek een van onze beste avonden ooit te zijn."

Van bijna scheiding naar swingen...

Dit is niet het enige verhaal over swingers dat recent de krantenkoppen haalt. Ene Dulci Mae Ball, die hoogzwanger was, ontdekte dat haar vriend een ‘geheime’ swinger was nadat iemand haar vertelde dat hij probeerde de vrouw van een andere man te verleiden. In plaats van bij hem weg te lopen, gaf ze het swingen een kans. Het koppel organiseert ondertussen zelfs grote seksfeesten en is nu de trotse eigenaar van ‘Secret Desires’, dat de reputatie heeft ‘wilde volwassen evenementen’ in Londen te organiseren.

"Hoe wij onze verloving gaan vieren? Iedereen is welkom tijdens een o.rgie in een exclusieve swingersclub!"

"Ik was naïef en begreep het concept niet"

Ze spraken destijds over hoe hun niet-monogame reis op wankele grond begon. Dulci zei: "Ik ontmoette Sebastian heel jong en ik was ongeveer 20 en hij was ongeveer 18. We kwamen samen en we hadden wat ik dacht dat een monogame relatie was en ik kwam erachter dat dit eigenlijk niet het geval was. Vergis je niet, hij ging naar Amsterdam en ik denk dat ik wel wist waar hij mee bezig was, maar eigenlijk ook weer niet. Ik wilde het misschien gewoon niet weten. Ik was een beetje jong en naïef en begreep het concept van swingen niet."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties