Hotelmanager onthult de walgelijke dingen die hij aantrof na decadent s*ksfeest van miljonairs Stories
Hotelmanager onthult de walgelijke dingen die hij aantrof na decadent s*ksfeest van miljonairs
Stories

Hotelmanager onthult de walgelijke dingen die hij aantrof na decadent s*ksfeest van miljonairs

Een groep ‘seksgekke’ miljonairs huurde een heel hotel af voor een orgie, waarvan de nasleep resulteerde in een pand dat bedekt was met uitwerpselen en sperma. In een onthullende beschrijving van een van de extravagante boekingen, waarbij seksfeesten in het geheim werden gehouden, vertelde een anonieme hotelmanager welke nachtmerrie hij nadien aantrof. Hij deed zijn onthullingen op het YouTube-kanaal Vice.

De betreffende kamer was gevuld met bloed, ontlasting en resten van vanalles en nog wat die normaal gesproken niet op de muren, vloer en plafond van een hotelkamer worden aangetroffen. De ‘gigantische orgie’, waarbij miljonairs het hele hotel afhuurden met als enige doel een losbandig seksfeest, liet diepe indrukken na bij het personeel van het hotel. Een nieuwsgierige medewerker besloot uiteindelijk een blacklight op de kamer te gebruiken, waarbij alle vlekken – letterlijk – aan het licht kwamen.

Themakamers voor BDSM en poedelnaakt op de wijnbar

De hotelmanager, die al tien jaar in de hotelsector werkt, zei dat hoe duurder de kamer en de gast, hoe ‘gewoner het is om behandeld te worden alsof je minder dan menselijk bent’. “De mensen die hier net zoveel uitgeven als voor een luxe bruiloft, zijn het grootste probleem,” zei hij. “Dat soort figuren heeft seks in het zwembad, gaat naakt op de wijnbars liggen en maakt van de hotelkamers ‘themakamers’, voor BDSM bijvoorbeeld.” Hij legde ook uit dat de schoonmaakploeg soms dingen en toestanden aantreft die je wildste verbeelding overtreffen.

"Zo walgelijk als je je kunt voorstellen!"

De schoonmaakploeg speelde een cruciale rol bij het melden van de ‘wildere en vreemdere’ vondsten in de hotelkamers, waaronder een incident waarbij een gast de douchekop had ‘afgezaagd’. De anonieme hotelmanager verklaarde dat de gast vervolgens ‘een vier meter lange anale sonde-slang eraan had bevestigd met verschillende instellingen aan het andere uiteinde’.

"Dit was zo walgelijk als je je kunt voorstellen,” vertelde hij. “En het ergste is… Na al wat we meemaakten met die groep die het hotel afhuurde voor een orgie, kregen we in totaal met z’n allen slechts 20 dollar aan fooien!” Hieronder kun je de Vice-reportage bekijken:

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties