"Ik ben 30 en verdien 10.000 euro per nacht terwijl ik slaap. Binnen vijf jaar ga ik al met pensioen" Stories
"Ik ben 30 en verdien 10.000 euro per nacht terwijl ik slaap. Binnen vijf jaar ga ik al met pensioen"
Stories

"Ik ben 30 en verdien 10.000 euro per nacht terwijl ik slaap. Binnen vijf jaar ga ik al met pensioen"

Maak kennis met Giuliana. Een dame die nooit een ‘echt job’ wilde en vroegtijdig haar studies staakte, heeft onthuld hoe ze nu 10.000 euro per nacht verdient… terwijl ze slaapt. En ze deelt de geheimen van haar succes zodat anderen in haar voetsporen kunnen treden. Giuliana zegt dat het nooit haar doel was om een ‘loonslaaf’ te worden. In plaats daarvan droomde de 30-jarige van een levensstijl waarin ze haar eigen uren kon bepalen en tegelijkertijd geld kon binnenharken.

Momenteel verdient het 'Alleen Fans'-model zoveel geld dat ze, naar eigen zeggen, niet genoeg tijd heeft om het uit te geven. Ze heeft tot nu toe ongeveer 8 miljoen euro verdiend. "Als tiener wist ik niet wat ik wilde doen, maar ik wist dat ik nooit een 'loonslaaf' wilde zijn," vertelde Giuliana. "Ik wilde niet werken om andere mensen geld te laten verdienen. Nu verdien ik het jaarsalaris van de gemiddelde persoon in mijn slaap in slechts een paar nachten.”

"Ik leef voorzichtig en verspil geen geld"

Verrassend genoeg heeft Giuliana, ondanks het feit dat ze selfmade miljonair is, vastgehouden aan de mentaliteit van ‘loonbriefje naar ‘loonbriefje’. Ze zei: "

Ik probeer om geen geld te verspillen aan handtassen, designerkleding en dure auto's. Ik investeer elke cent die ik kan. Ik investeer elke cent in mijn toekomst. Ik weet dat mijn iets pikantere werk waarschijnlijk een houdbaarheidsdatum heeft, dus ik investeer in onroerend goed en leef voorzichtig.”

"Binnen vijf jaar ga ik met pensioen"

"Ik ga naar een sportschool voor 30 euro per maand in plaats van een dure, ik feest niet meer, drink niet meer en rook niet meer,” ging ze verder. "Ik sta om 5 uur 's ochtends op om te trainen. Ik ben volledig gefocust op mijn verdienpotentieel. Ik ben momenteel verslaafd aan geld verdienen en als ik zo doorga, heb ik het gevoel dat ik over vijf jaar met pensioen ga zonder ooit nog te hoeven werken."

Als ze zo verder boert, dan twijfelen we er geen seconde aan dat ze die doelstelling zal behalen! Hieronder vind je nog wat leuke foto’s van Giuliana…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties