"Ik ben 56 en date alleen mannen van in de 20. De s*ks is beter en ze houden van mijn uitgezakte voorgevel!" Stories
"Ik ben 56 en date alleen mannen van in de 20. De s*ks is beter en ze houden van mijn uitgezakte voorgevel!"
Stories

"Ik ben 56 en date alleen mannen van in de 20. De s*ks is beter en ze houden van mijn uitgezakte voorgevel!"

Een 56-jarige dame heeft verklaard dat ze alleen uitgaat met mannen van in de 20 omdat oudere mannen haar niet kunnen bijhouden in de slaapkamer. Elaina St James, uit Chicago, VS, begon vier jaar geleden jongere mannen te versieren nadat ze zich realiseerde dat mannen van haar eigen leeftijd niet konden tippen aan haar levenslust.

Ze beweert dat haar ouder wordende lichaam een "paradijs" is voor jongere mannen en haar huidige toyboy is slechts 23 jaar oud, waardoor er maar liefst 33 jaar leeftijdsverschil tussen hen is. Elaina onthulde dat ze nu niet meer uitgaat met mannen van haar leeftijd. Ze vertelde NudePR: "Ik date alleen nog maar met mannen van 20 jaar. Een paar maanden geleden ontmoette ik mijn 23-jarige minnaar. Ik heb in het verleden minnaars gehad die jonger waren dan ik, maar hij is tot nu toe de jongste.”

"Ik moet geen chagrijnige oude mannen meer hebben"

"Ik hou van zijn jongensachtige uiterlijk, lieve uitstraling en vitaliteit. Hij is positief, relaxed, heeft een geweldig lichaam en een volle bos haar." Om uit te leggen waarom ze de voorkeur geeft aan jongere mannen, voegt Elaina eraan toe: "In tegenstelling tot oudere mannen hebben jonge mannen geweldige lichamen, ze zijn zacht op sommige gebieden en echt niet op andere. Ik ga niet uit met iemand die geen legale alcohol mag drinken in Amerika, maar ik kan me niet meer voorstellen dat ik uitga met iemand die ouder is dan 40 omdat het op de duur chagrijnige oude mannen worden."

"Oude mannen hebben een slechte rug en erectieproblemen"

Het model bekent dat ze vaak het etiket "milf" of "cougar" opgeplakt krijgt, maar daar houdt ze van. "Dat deze seksualiteit deel uitmaakt van mijn leven boven de 50 is fenomenaal," zei ze. In het verleden ging Elaina uit met mannen van haar eigen leeftijd, maar werd al snel moe van hun gezondheidsproblemen en mondaine routines. Ze zei: "Oude mannen hebben een slechte rug, erectiestoornissen, een slechte houding en veel bagage. In de slaapkamer is het steeds weer hetzelfde, hetzelfde standje. Seks bestond niet of was een karwei, er was geen spontaniteit of verlangen."

"Seks met jongere mannen is geweldig!"

Maar in vergelijking daarmee beweert Elaina dat het "geweldig" is om met jongere mannen te vrijen. Ze voegde eraan toe: "Met jongere mannen is de seks geweldig! Ze zijn levendig, speels en vinden het absoluut heerlijk om een oudere vrouw te plezieren. Voor hen is mijn oudere huid exotisch. Ze houden van mijn cellulitis en het feit dat mijn borsten niet parmantig zijn. Het is een paradijs voor ze om een ouder lichaam te ontdekken."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties