"Ik ben bedrogen! Mijn man heeft een mini-pretstok en ik kwam er pas achter tijdens onze huwelijksnacht" Stories
"Ik ben bedrogen! Mijn man heeft een mini-pretstok en ik kwam er pas achter tijdens onze huwelijksnacht"
Stories

"Ik ben bedrogen! Mijn man heeft een mini-pretstok en ik kwam er pas achter tijdens onze huwelijksnacht"

Een koppel - dat een jaar samen was voordat ze in het huwelijksbootje stapten - wachtte tot hun huwelijksnacht om seks te hebben. Hoewel ze ‘een paar keer bijna de fout in gingen’, bekende de vrouw dat het nooit zo ver was gekomen. Ze plaatste een bericht op Reddit, waarin de 27-jarige vrouw schreef: "Mijn man is geen religieus persoon, hij zegt gewoon dat hij 'ouderwets' is." Maar toen hun huwelijksnacht naderde, realiseerde de bruid zich dat het niet zozeer om zijn ‘ouderwetse’ waarden ging, maar meer om de grootte van zijn mannelijkheid.

Ze beschreef hoe haar man, 32 jaar oud, haar ‘verraste met een micropenis tijdens de huwelijksreis’, en de bruid probeerde te doen alsof er ‘niets bijzonders aan de hand was’. Ze zei: "Ben ik de slechterik omdat ik hier meer achter zoek en teleurgesteld ben dat ik gewacht heb tot mijn huwelijksnacht om te ontdekken dat hij waarschijnlijk niet zo 'ouderwets' is als hij zegt dat hij is? Ik ga hem niet vernederen en eerlijk gezegd weet ik niet eens hoe ik dit onderwerp ter sprake moet brengen (en ik zoek geen advies).”

"Ik voel me een beetje bedrogen"

"Ik deed eigenlijk gewoon alsof er niets bijzonders aan de hand was en ging met hem mee, maar... ik weet het niet. Ik voel me een beetje bedrogen. Als een halve waarheid... of alsof er iets met opzet voor me is achtergehouden,” zei ze. “Dit was onverwacht, om het zacht uit te drukken. En als je tot hier hebt gelezen, bedankt voor je tijd." Het bericht kreeg duizenden reacties, waarbij sommigen beweerden dat het dilemma van de vrouw meer was dan alleen een ‘grootteprobleem’.

"Oppassen voor een doodse slaapkamer!"

Iemand schreef: "Zoveel als het pijn doet als mensen je afwijzen vanwege een micropenis wanneer je ze net hebt ontmoet, het doet niet zoveel pijn als je in een langdurige relatie belandt en ze dan verliest." Een ander voegde toe: "Dit is een serieus vertrouwensprobleem, het gaat hier niet om de grootte. Het is het feit dat hij haar niet genoeg vertrouwde om het haar te vertellen, en nu kan ze hem niet vertrouwen om eerlijk te zijn." Ten slotte zei iemand: "Het is niet per se een breekpunt als jij en je partner niet meteen seksueel compatibel zijn, maar je moet weten of het iets is waar je aan kunt werken of niet. Anders eindig je met een doodse slaapkamer en dat kan leiden tot een ongelukkig huwelijk."

(Bron: Reddit)

(Intropic: Image by stefamerpik on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties