"Ik ben een echte s.eksmaniak. Eerst doe ik het met m'n lief en dan ga ik stiekem naar een club voor een triootje" Stories
"Ik ben een echte s.eksmaniak. Eerst doe ik het met m'n lief en dan ga ik stiekem naar een club voor een triootje"
Stories

"Ik ben een echte s.eksmaniak. Eerst doe ik het met m'n lief en dan ga ik stiekem naar een club voor een triootje"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die nogal geobsedeerd is door seks...

“Ik ben geobsedeerd door seks. Is dat normaal? Denkt iedereen net zo vaak aan seks als ik?” begint de man. “Mijn vriendin denkt dat ik een normale jongen ben, maar mijn ‘eetlust’ is ongekend. Als we in bed liggen, streel ik haar misschien, maar mijn gedachten zijn mijlenver weg. Ze kent de ware ik niet - en ik schaam me te erg om mijn echte kant te laten zien. We vrijen elke keer als we elkaar zien, maar wat ze niet weet is dat ik hook-up apps gebruik en het tussendoor met andere vrouwen doe.”

"Ik fantaseer over alles en iedereen"

“Laatst ging ik om middernacht rechtstreeks van haar flat naar een club in de stad waar ik twee vreemden vond die met me wilden spelen. Mijn vriendin weet niet dat dit normaal voor me is. Ik maak me zorgen dat ik raar ben. Seks zit 24/7 in mijn hoofd, ik heb moeite om door mijn werk te komen omdat ik fantaseer over iedereen, van vrouwen op tv tot mensen die ik leuk vind. Zelfs als ik slaap, zijn mijn dromen gevuld met naakte vrouwen en stoeiende koppels.”

“Soms vrij ik ook met andere mannen. Ik heb al eerder met mannen gezoend op openbare plekken op weg naar huis van mijn werk. Wat me ook zorgen baart, is dat ik mijn gedrag geheim moet houden voor mijn vriendin.Een paar kerels met wie ik werk weten alles over me. Op dit moment ben ik er vrij zeker van dat geen van hen het zal verklappen. Maar wat als ik ruzie krijg en mijn geheime leven wordt onthuld? Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de manier waarop ik me gedraag me niet bevalt en dat mijn leven moet veranderen.”

"Ik ben een echte s.eksmaniak. Eerst doe ik het met m'n lief en dan ga ik stiekem naar een club voor een triootje"

"Je brengt de seksuele gezondheid van je vriendin in gevaar"

Zoals steeds, had Jane wel wat advies in petto. “Het is moedig van je om eerlijk te zijn, want het kan niet makkelijk voor je zijn geweest om dit probleem toe te geven,” zei ze. “Elke keer dat je seks hebt met een andere vrouw of man breng je de seksuele gezondheid van je nietsvermoedende vriendin in gevaar. Dat is niet juist en niet eerlijk. Ze moet weten waar ze mee te maken heeft.”

"Leg haar uit hoeveel respect je voor haar hebt en hoeveel ze voor je betekent,” ging ze verder. “Vertel haar dat je heel erg geniet van de intimiteit en het plezier dat jullie samen hebben, maar dat ze moet begrijpen dat je niet de persoon bent die ze denkt dat je bent omdat je seksdrift enorm is. Leg uit dat je bang bent dat je verslaafd zou kunnen zijn aan seks. Vertel haar over de nachtelijke afspraakjes, de hook-up apps en de andere mannen zodat er geen leugens meer zijn.”

"Ik ben een echte s.eksmaniak. Eerst doe ik het met m'n lief en dan ga ik stiekem naar een club voor een triootje"

"Zoek professionele hulp!"

“Vertel haar dat je beseft dat je een serieus probleem hebt, maar dat je er alles aan doet om de professionele hulp te zoeken die je nodig hebt. Je kunt haar bang maken, maar ze verdient eerlijkheid. Hetzelfde geldt voor je vertrouwde vrienden, vertel ze werkelijk alles, wees open. Elke vorm van obsessief gedrag kan worden verholpen. Praat met je huisarts. Je moet hem of haar uitleggen hoe je seksverslaving je leven beïnvloedt.”

(Bron: Daily Star - Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties