"Ik ben een gigantische sek.sverslaafde. Ik haat romantiek en wil de hele tijd van bil gaan!" Stories
"Ik ben een gigantische sek.sverslaafde. Ik haat romantiek en wil de hele tijd van bil gaan!"
Stories

"Ik ben een gigantische sek.sverslaafde. Ik haat romantiek en wil de hele tijd van bil gaan!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die een klein beetje veel verslaafd is aan seks...

De man – laten we hem David noemen – deed zijn verhaal: “Opeenvolgende vriendinnen hebben geklaagd dat ik een seksverslaafde ben. Eén geliefde verliet me midden in een vakantie en zei dat ik maar in één ding geïnteresseerd ben. Ze zei dat ze zich door mij een object voelde. Ze klaagde dat ik geen conversatie heb, geen gevoel voor humor of interesse in iemand anders - alleen een razend libido. Dat deed pijn!”

"Ik denk alleen maar aan seks"

“Wat moet ik doen? Feit is dat ze gelijk had. Ik denk alleen maar aan seks,” ging David verder. “Ik ben niet geïnteresseerd in sport, een carrière of vrienden. Ik werk alleen om geld te verdienen, niet omdat ik mijn job graag doe. Ik kan vrouwen aantrekken, maar ze blijven niet lang als ze beseffen hoe oppervlakkig ik ben. Op dit moment ga ik uit met een geweldig meisje dat me leuk vindt."

"We zijn een paar weken samen en doen niets anders dan ons amuseren in bed. Ze denkt dat we in onze wittebroodsweken zitten en gaat ervan uit dat het snel rustiger wordt, maar dit is normaal voor mij - geen enkele hoeveelheid seks is ooit te veel.”

David vertelde dat zijn vriendin ook eens op restaurant wil gaan, bij kaarslicht, of een romantische wandeling maken op het strand. Maar hij vindt dat allemaal ‘tijdverspillend gedoe’. “Ze heeft ook gevraagd of ze mijn familie mag ontmoeten, maar dat kan ik niet riskeren,” zei hij. “Ik weet dat mijn ouders en broers er veel plezier in zouden scheppen haar alles te vertellen over mijn beladen dating- en seksuele geschiedenis. Ik wil niet zo zijn. Maar wat moet ik doen als er een razend vuur in me brandt?”

"Je moet haar zeggen wat op je lever ligt"

Zoals steeds, had Jane wel een advies in petto voor de man. Ze zei: “Elke vorm van obsessief gedrag kan geholpen worden. Je moet eerst naar je huisarts gaan. Je moet hem of haar uitleggen hoe je seksverslaving je leven beïnvloedt en verpest. Zoek uit welke hulp beschikbaar is. Er zijn ook bepaalde verenigingen waar je terecht kan. De enige voorwaarde voor lidmaatschap is het verlangen om te stoppen met lusten en seksueel nuchter te worden.”

“Wat je vriendin betreft… Vertel je haar wel wat er op haar lever ligt?” ging Jane verder. “Dat moet je zeker doen. Je kunt deze relatie niet voortzetten op een leugen. Ze moet weten waar ze mee te maken heeft. Kies je moment en vertel haar dat je bang bent dat je verslaafd bent aan seks en professionele hulp zoekt. Het risico is dat je haar afschrikt, maar ik denk dat ze eerlijkheid verdient,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

(Intropic:Image by cookie_studio on Freepik)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties