"Ik ben een professionele vriendin. Mannen betalen mij duizenden euro's om ze aandacht te geven" Stories
"Ik ben een professionele vriendin. Mannen betalen mij duizenden euro's om ze aandacht te geven"
Stories

"Ik ben een professionele vriendin. Mannen betalen mij duizenden euro's om ze aandacht te geven"

Lucy Banks uit het Australische Perth was er kapot van toen haar huwelijk plotsklaps eindigde, maar nu wordt ze betaald om de ‘perfecte vriendin’ te zijn voor vrijgezellen die aandacht willen. Lucy bleef achter met – naar eigen zeggen ) slechts 40 euro op haar bankrekening toen haar huwelijk eindigde en ze twee kinderen alleen moest opvoeden. Maar nu verdient ze – weeral naar eigen zeggen – elke dag 1.500 euro sinds ze de bijzondere rol van ‘professionele vriendin’ op zich heeft genomen.

Toen ze alleen voor de kinderen moest zorgen, zegde Lucy haar job op omdat ze de lange werktijden niet meer aankon. Ze besloot om zich aan te melden bij OnlyFans om te zien of dat een oplossing zou kunnen bieden. Ze moest ze nu eenmaal een manier vinden om geld binnen te halen en haar huur te kunnen betalen.

Hoewel het platform bekend staat om zijn pikantere inhoud, besloot Lucy om de ‘girlfriend experience’ markt aan te boren. Nu heeft ze bijvoorbeeld abonnees die haar elke dag een berichtje sturen om haar goedemorgen te wensen.

Foto's van ellebogen en glijden als een zeehond

Daarna praat ze met hen over haar ochtend en haar plannen, het soort dingen waar elke normale partner over zou praten. Ze vertelde Body+Soul:

"Ik ken de verjaardagen van mijn abonnees. Ik ken de namen van hun honden. Ik weet hoe hun dagelijkse leven eruit ziet, het is niet altijd seksueel en pikante foto’s sturen en zo. Het is echt een diepere band. Ik denk dat ze waarschijnlijk naar mijn pagina komen omdat ze nieuwsgierig zijn, maar ze blijven omdat er die oprechte band is."

Lucy verdient nu een fortuin met OnlyFans en zegt dat het allemaal te danken is aan haar ‘gepersonaliseerde, girl-next-door aanbod’. Ze zegt dat de vraag naar extreme inhoud ook lijkt af te nemen. Lucy merkt op dat veel gebruikers geïnteresseerd zijn in ‘op verbinding gebaseerde’ contenten dat sommigen zelfs betalen voor kiekjes van haar ellebogen.

"Ik ben een professionele vriendin. Mannen betalen mij duizenden euro's om ze aandacht te geven"

"Ik moest ze naar achteren buigen en naar voren buigen,” vertelde ze. “En een andere keer liet ik iemand betalen om mezelf in te smeren, en dan mijn keukenbank in te smeren en eroverheen te glijden als een zeehond. Dat is de leukste video die ik ooit heb gedaan!"

"Niet alles moet nog superperfect zijn"

Lucy denkt dat het ‘TikTok-effect’ invloed heeft op het soort content dat mensen tegenwoordig consumeren. Er lijkt namelijk een groeiende voorkeur te zijn voor ongepolijste content die in realtime is gemaakt. Volgens Lucy behoort de wens om superperfecte foto's en video's te zien die zijn gemaakt met geweldige belichting tot het verleden.

“De hoeken hoeven niet meer de beste te zijn. Mensen laten zich graag onderdompelen in gruizige, realistische ervaringen,” zei ze. Lucy moet nog steeds veel uren maken om het beste uit haar werk te halen, maar nu heeft ze de luxe om het vanuit huis te doen.

Het grootste deel van haar content maakt ze vanuit haar eigen slaapkamer en door haar succes bezit ze nu ‘meerdere panden’. "De kinderen zitten allebei op privéscholen en ze gaan allebei naar de beste dokters als ze iets mankeren. En dat is wat ik wilde. Ik wilde gewoon stabiliteit,” voegde ze eraan toe. Hieronder vinden jullie nog wat leuke kiekjes van professionele vriendin Lucy…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties