"Ik ben een super-swinger en zal je eens vertellen over die keer dat ik het met acht mannen tegelijk deed..." Stories
"Ik ben een super-swinger en zal je eens vertellen over die keer dat ik het met acht mannen tegelijk deed..."
Stories

"Ik ben een super-swinger en zal je eens vertellen over die keer dat ik het met acht mannen tegelijk deed..."

Geisy Arruda, uit het Braziliaanse Sao Paulo, heeft maar liefst 4,7 miljoen volgers op Instagram. Maar onlangs bracht ze al die trouwe fans in shock door een opvallende onthulling te doen. Tijdens de podcast 4TalkCast vertelde ze namelijk dat ze als ‘super swinger’ ooit eens seks had met acht mannen tegelijk. Gezellig!

De 33-jarige liet zowel de hosts van de podcast als de luisteraars met open mond achter toen ze vertelde: “Het gebeurde allemaal in een ‘swingershuis’ en er waren acht mannen. Ik had genoeg gaten om ze allemaal tevreden te houden. En zelf heb ik twee handen, dus ik kan er ook nog wel wat aan.” Geisy, die zich dit jaar uitte als biseksueel, sprak tijdens de podcast ook over de dingen die haar opwinden.

De geur van seks

Ze onthulde: “Weet je, ik hou van de geur van seks. Maar de persoon met wie ik seks heb, moet goed ruiken. Als k de nek van een vrouw kus, dan moet ik parfum ruiken. Dat windt me echt op.” Naast een grote aanwezigheid op Instagram is Geisy ook te vinden op OnlyFans, waar ze pikante content aanbiedt aan haar abonnees. Tot nu toe heeft ze al 112.000 ‘likes’ verzameld op het platform, en ze hoopt dat haar aanhang zal blijven groeien. Geisy heeft ook een boek uitgebracht genaamd "Don't Put Out My Fire: Burn With Me", waarin ze de bizarre verzoeken opsomt die ze van fans heeft gekregen, zoals het hebben van seks in een Uber.

Waarschuwingen van experts

En om tenslotte nog eens op het swingersgebeuren terug te komen… In een enquête uitgevoerd door de swingerswebsite Sexlog in 2020, zei 7,1% van de respondenten dat ze al hadden deelgenomen aan een ‘gangbang’. Als reactie op die enquête kwamen waarschuwingen van sekstherapeuten en andere experts over heel de wereld. Zij waarschuwden beginnende swingers vooral voor de risico’s op soa’s of voor de mogelijkheid van seksueel misbruik.

Maar nu is het hoog tijd voor iets lichtere materie… Namelijk wat leuke plaatjes van Geisy!

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties