"Ik ben gelukkig getrouwd, maar mijn man mag gerust orale s.eks hebben met anderen. Geweldig toch?" Stories
"Ik ben gelukkig getrouwd, maar mijn man mag gerust orale s.eks hebben met anderen. Geweldig toch?"
Stories

"Ik ben gelukkig getrouwd, maar mijn man mag gerust orale s.eks hebben met anderen. Geweldig toch?"

Een seksdeskundige beweert dat traditionele relaties tot het verleden behoren, en de hare bewijst dat. Onderzoek toont aan dat 38% (meer dan een derde) van de millennials en Gen Z's zeker interesse heeft in ‘niet-exclusieve’ relaties, terwijl 22% ze overweegt en slechts 40% er momenteel geen interesse in heeft. Het fenomeen "throuple" is ook steeds vaker een onderwerp van gesprek, met bekende aanhangers zoals Will Smith, Kehlani en Bella Thorne.

Vorig jaar onthulde Dr. Tara Suwinyattichaiporn (35) dat ze in een "monogamish" huwelijk zat met haar man. Ze zei: "Dit soort relatie betekent dat er ruimte is voor seksuele verkenning buiten de primaire relatie. De regels stellen dat een persoon emotioneel en romantisch toegewijd is aan hun partner, maar toestemming heeft om seksueel te verkennen met anderen, op basis van een vooraf overeengekomen afspraak.”

"Je moet dit beiden voor 100% willen"

"Er is een aanzienlijke toename van koppels die dit doen. De onderzoeksresultaten laten duidelijk zien dat er een aanzienlijke verschuiving is naar dit soort relaties. Het zal alleen maar populairder worden." Dr. Tara voegde eraan toe: "De beweging, die recent viraal is gegaan op TikTok, draait allemaal om evolueren, en koppels moeten bereid zijn om met elkaar in de pas te blijven lopen. Monogamish is een traditioneel huwelijk met een twist. Om dit te laten werken, moet je zeer communicatief zijn, en jullie beiden moeten dit voor 100% willen. Dit kan het antwoord zijn op de echtscheidingsgolf.”

"Mensen denken dat monogamie heilig is. Maar is dat echt zo, als zoveel mensen die belofte breken?" Dr. Tara weet alles over wat er nodig is om een expert tussen de lakens te zijn en is de vaste seksdeskundige in het programma Celebs Go Dating van Channel 4, samen met de vaste gezichten Anna Williamson en Paul Brunson. "Tijdens een ontmoeting in Londen leerde ik veel mensen kennen die betrokken zijn bij de ‘scène’ daar," voegde ze eraan toe. "Je weet nooit, je zou beroemdheden, politici, je dokter kunnen ontmoeten. Het zijn allemaal gelijkgestemde, sekspositieve mensen.”

"Veel mensen weten niet hoe ze het moeten communiceren"

"Ik garandeer je dat degenen die hier nu niet in geïnteresseerd zijn, dat binnen een jaar of tien wel zullen zijn." Ze zei dat een groot aantal koppels naar haar toe is gekomen voor advies over "monogamish" zijn, omdat ze denkt dat veel mensen dat willen, maar niet weten hoe ze het moeten communiceren. Dr. Tara zei: "Dit is geen vreemdgaan. Dit is het tegenovergestelde van vreemdgaan. Vreemdgaan wordt gekenmerkt door geheimhouding, maar dit is open en eerlijk. Je communiceert over wat wel en niet oké is.”

"Mannen zijn emotioneel minder betrokken bij seks"

“Vertrouwen en respect zijn nodig. Echter, 40% van de mensen die ik heb ondervraagd, heeft geen interesse, wat wijst op een divers scala aan perspectieven over dit type relatie." Verrassend genoeg toonde het onderzoek aan dat mannen en vrouwen vergelijkbare niveaus van toewijding hadden, ondanks dat mannen meer interesse toonden in "monogamish" relaties. Dr. Tara zei dat dit suggereert dat men toegewijd kan zijn aan een relatie terwijl ze seksuele grenzen met anderen verkennen. Stereotiep gezien zijn mannen iets emotioneel minder betrokken bij seks dan vrouwen.

"Mijn man mag orale seks hebben met iemand anders"

Maar onderzoekers zien een verschuiving in moderne dating en relaties waar vrouwen zich meer seksueel geëmancipeerd voelen. "Ik vind het empowerend dat ik mijn man toesta om orale seks met iemand anders te hebben," voegde Dr Tara eraan toe. "Voor mij is het echt zoiets van: 'Wow, mensen voelen zich tot hem aangetrokken. Hij is zo'n geweldige vangst en hij is bij mij'." Dr. Tara is trouwens niet zomaar iemand. Ze is een van de meest invloedrijke seks- en relatie-experts online, met een socialemediabereik van meer dan 50 miljoen volgers. Haar levensdoel is om gesprekken over seks te normaliseren, mensen te helpen een gepassioneerder leven te leiden en zich seksueel vervuld te voelen door zelfvertrouwen en communicatie.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties