"Ik ben lelijk, mijn lief is erg knap. De reden dat ze toch voor mij koos is eigenlijk hallucinant én beledigend" Stories
"Ik ben lelijk, mijn lief is erg knap. De reden dat ze toch voor mij koos is eigenlijk hallucinant én beledigend"
Stories

"Ik ben lelijk, mijn lief is erg knap. De reden dat ze toch voor mij koos is eigenlijk hallucinant én beledigend"

Een man die aan zijn knappe vriendin vroeg waarom ze voor hem had gekozen, onthulde een zeer onverwacht antwoord te hebben gekregen. De man beweerde dat zijn vriendin een '10' is, terwijl hij 'op zijn best een 4' is, dus hij begreep niet waarom zij met hem uitging. Hij was echter niet zo blij met haar antwoord toen hij haar de vraag stelde.

De man plaatste zijn verhaal op het populaire X-account (voorheen Twitter) @Fesshole om de situatie te bespreken. Het account stelt mensen in staat om anoniem hun diepste geheimen te delen, waarna volgers hun feedback kunnen geven. Mensen waren erg enthousiast om hun inzichten over deze situatie te delen. De post ging viraal en kreeg maar liefst 1,2 miljoen views.

"Ik voel me beledigd"

De man schreef: "Op zijn best ben ik een 4, maar mijn vriendin is een 10. Toen ik haar vroeg waarom ze met me uitging, zei ze dat het kwam omdat ik minder geneigd was om vreemd te gaan dan een knappe man. Ik zou nooit vreemdgaan, maar ik voel me wel een beetje beledigd." Velen waren ervan overtuigd dat dit betekende dat zijn vriendin hem bedroog. Zo schreef iemand: "Ze vertelt je eigenlijk dat zij waarschijnlijk vreemd zal gaan.”

"Je kan net zo goed zelf vreemdgaan"

Iemand anders zei: "Als ze zo denkt, bedriegt ze je al, maat." Anderen zeiden dat dit de man nu 'toestemming gaf om zelf vreemd te gaan', waarbij een gebruiker schreef: "Het is nu jouw taak om vreemd te gaan," terwijl een ander zei: "Je kan net zo goed zelf vreemdgaan." Anderen vertelden de man om zo snel mogelijk uit de relatie te stappen, waarbij iemand zei: "Als het antwoord niet 'omdat ik van je hou' is, ren dan weg." Aan de andere kant vertelde iemand de man gewoon om 'het te accepteren en te glimlachen'.

(Bron: X - Intropic: Warner Bros)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties