"Ik ben onlangs gestart met triootjes met mijn moeder. Het is fantastisch en ik raad het iedereen aan" Stories
"Ik ben onlangs gestart met triootjes met mijn moeder. Het is fantastisch en ik raad het iedereen aan"
Stories

"Ik ben onlangs gestart met triootjes met mijn moeder. Het is fantastisch en ik raad het iedereen aan"

Raw Confessions is een immens populaire website waar mensen anoniem hun (bijzondere) verhaal kunnen vertellen. Zo kunnen ze andere mensen om advies of steun vragen en er passeren soms best wel speciale vertelsels de revue. Dat van een dame die plots trio's heeft met haar moeder deed sommige lezers toch eens flink in hun haren krabben.

De anonieme dame, die al enkele jaren geleden uit de kast is gekomen, getuigt dat ze geregeld een trio heeft met niemand minder dan (hou je vast) haar moeder. Ze noemt moederlief ‘heel modern’ en het is volgens haar echt een fantastische ervaring.

Een dronken avond liep wat uit de hand

"Ik ben al enkele jaren uit de kast gekomen, maar ik heb nog maar enkele maanden geleden tegen mijn moeder opgebiecht dat ik lesbisch ben. Ze was echter heel positief en steunt alles in de LGBTQ- gemeenschap. Ik woonde in het buitenland, maar ben verhuisd en woon nu terug bij mijn moeder," vertelde de vrouw.

"Het gebeurde regelmatig dat ik seks had met een vriendin in ons appartement terwijl mijn moeder thuis was,” ging ze verder. “Op een avond was ik gezellig met mijn vriendin en mijn moeder iets aan het drinken bij ons thuis, toen het plots wel wat pikanter werd. Het was allemaal niet gepland, maar uiteindelijk besloot mijn moeder om mee naar de slaapkamer te gaan met ons en dat was fantastisch." De dame beweerde wel dat ze nog nooit ‘echt seks met haar moeder heeft gehad’.

“We zijn vooral bezig met de derde vrouw”

Ze vertelde: “We raken elkaar wel aan en strelen elkaar, maar we zijn vooral bezig met de derde vrouw in het liefdesspel. Het is echt een fijne ervaring.” De trio’s waarin moederlief wordt betrokken, zijn nu al enkele maanden aan de gang en de vrouw zegt dat ze niet van plan zijn om er snel mee te stoppen. Nu goed, wij beleven ook al eens graag een gezellige tijd met de mama. Maar dan eerder op restaurant of zo, en zonder de pikante desserts…

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties