"Ik ben stinkend rijk, sliep met 500 vrouwen en heb 6 vaste liefjes. Mij settelen, dat ga ik nooit doen!" Stories
"Ik ben stinkend rijk, sliep met 500 vrouwen en heb 6 vaste liefjes. Mij settelen, dat ga ik nooit doen!"
Stories

"Ik ben stinkend rijk, sliep met 500 vrouwen en heb 6 vaste liefjes. Mij settelen, dat ga ik nooit doen!"

Een man die beweert dat hij met meer dan 500 vrouwen naar bed is geweest, heeft onthuld waarom hij nooit monogaam zal zijn. Anthony Alvarenga, 23, uit Los Angeles, is twee keer getrouwd geweest en heeft vier kinderen. Maar nu heeft hij besloten dat settelen niets voor hem is en leidt hij momenteel een niet-monogame levensstijl.

Hoewel hij beweert met meer dan 500 partners te hebben geslapen, heeft hij ook zes ‘vaste’ vriendinnen. En hoewel hij het prima vindt om tegelijkertijd met andere mensen om te gaan, zegt Anthony dat zijn vriendinnen 'niet met andere mannen mogen praten'. "Ze moeten natuurlijk loyaal aan mij zijn. Dat is mijn standaard. Als ze een vent aan de haak slaan, dan is het voorbij, en zijn we klaar," zei hij. "Ik zou niet meer dan één nacht of één dag met een vrouw doorbrengen die nog maar praat met een andere man.”

"Een vrouw mag altijd vertrekken als ze niet wil doen wat ik verlang"

“Mensen hebben misschien een probleem daarmee, maar ik denk dat het mijn leven is en als een vrouw het niet eens is met hoe ik me voel, staat het haar vrij om te gaan. Er is geen slot dat haar hier houdt - ze is er uit vrije wil." Anthony is een selfmade miljonair, nadat hij stopte met studeren om ‘handelaar’ te worden. Hij bezit nu 3 miljoen dollar aan superauto's en meer dan 1,5 miljoen dollar aan ‘sieraden’. Maar ondanks dat hij tevreden is met zijn carrière, worstelde Anthony in het verleden met persoonlijke relaties.

"Een huwelijk is niks voor mij"

Zijn eerste huwelijk eindigde na twee weken, terwijl zijn tweede maar enkele maanden duurde. Na zijn scheidingen wil Anthony zich richten op zijn kinderen, geld verdienen en genieten van zijn succes. Hij gaat momenteel tot vier keer per week uit en is van plan om 'met meer dan 1.000 vrouwen in de komende jaren te slapen’. “Ik ben een paar keer gesetteld in het verleden en ik heb niet de intentie om het ooit nog te doen,” zei hij. “Ik heb te veel meegemaakt met de laatste twee huwelijken, en realiseer me nu dat zoiets niet voor mij is weggelegd.”

"Mijn aanpak werkt perfect!"

"Het eindigt altijd hetzelfde. Ze raken zwanger en ik hou van mijn kinderen, maar het valt altijd na een paar jaar uit elkaar. Je gevoelens raken verloren en vrouwen worden gek na een tijd, dus het hele ding lijkt een verspilling van tijd. Ik zou die jaren liever besteden aan het verdienen van geld en het maken van herinneringen dan het te verliezen aan een relatie die toch doodloopt. En in mijn positie krijg ik veel aandacht. Veel meisjes kunnen dat niet aan, daarom werkt mijn aanpak perfect,” besloot Anthony.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties