"Ik ben te knap om mijn dochter naar school te brengen. Alle moeders zitten anders met een nat sl1pje!" Stories
"Ik ben te knap om mijn dochter naar school te brengen. Alle moeders zitten anders met een nat sl1pje!"
Stories

"Ik ben te knap om mijn dochter naar school te brengen. Alle moeders zitten anders met een nat sl1pje!"

In het rijk der opmerkelijke verhalen presenteren we opnieuw een bijzonder exemplaar. Deze keer gaat het over een vader die ervoor kiest om zijn dochter niet langer naar school te brengen, omdat hij op het schoolplein wordt geconfronteerd met bewonderende moeders die hem te knap vinden.

Karl James, vader van een vijfjarig dochtertje, heeft besloten deze taak niet meer op zich te nemen. Volgens zijn eigen zeggen is dit onmogelijk geworden vanwege de 'dorstige moeders' die hem constant bewonderen. "

Als ik op het schoolplein sta, word ik voortdurend bekeken door moeders met een vochtig slipje," verklaart hij. "Ik heb besloten dat ik mijn kind niet meer naar school breng vanwege mijn knappe uiterlijk. Dat is geen pretje. De meeste mensen hebben hier geen last van omdat ze helaas lelijk zijn."

"Soms wil ik lelijk zijn!"

"Soms zou ik willen dat ik ook lelijk was, want dan zouden die wanhopige moeders mij niet de hele tijd aanstaren. Ik voel mezelf aangeschoten wild,” gaat hij verder. "Het is zelfs voorgekomen dat een moeder om mijn telefoonnummer vroeg, maar dat kan ik niet geven omdat ik al een vrouw heb. Door deze gebeurtenis ben ik niet langer in staat om mijn dochter naar school te brengen. Zelfs ouderavonden moet ik overslaan. Ik vind het vervelend voor mijn kind, want zij kan er ook niets aan doen dat ze zo'n knappe vader heeft. Ik bedank mijn ouders overigens voor mijn uiterlijk."

"Ik zou met al hun vrouwen kunnen slapen"

Karl zegt dat hij dankzij zijn ouders zo’n ‘god’ is geworden, maar dat zijn sportieve levensstijl ook helpt bij het aantrekken van vrouwen. "De meeste mannen die ik aan de schoolpoort zie, zijn uitgezakte vaders met overgewicht. Ze kunnen niet zijn zoals ik, maar als ik had gewild, sliepen hun vrouwen met mij,” zegt hij.

Vanaf nu stuurt Karl daarom zijn vrouw naar school, zodat zij de taak van het brengen en halen van hun dochter op zich neemt en Karl geen last meer heeft van vrouwelijke aandacht. Opgelost!

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties