"Ik beoordeel dagelijks tientallen pretstokken. De écht kleine exemplaren vind ik heel opwindend!" Stories
"Ik beoordeel dagelijks tientallen pretstokken. De écht kleine exemplaren vind ik heel opwindend!"
Stories

"Ik beoordeel dagelijks tientallen pretstokken. De écht kleine exemplaren vind ik heel opwindend!"

Een natuurster die foto's van pretstokken beoordeelt, houdt wel van kleinere formaten, zo gaf ze zelf toe. Maar misschien niet om de meest sympathieke redenen. Pornoactrice Viking Barbie vertelde tijdens de Pillow Talk-podcast: "Ik weet niet wat het is. Ik heb een rare tic! Grote penissen zijn hot, maar een kleine, ik bedoel dan écht een mini... Er is iets met de zieligheid ervan. Ik bedoel dan niet de zieligheid omdat de man zielig is."

"Ik vind het opwindend... Een man die zich schaamt... Ik denk dat ik schaamte heet vindt," ging ze verder. Viking Barbie ontvangt dagelijks vele foto's van mannen die willen dat zij hun jongeheer beoordeelt. De podcasthost vroeg haar: "Maar weet je altijd zeker dat het die van hen is, en niet van een vriend bijvoorbeeld?" Viking Barbie antwoordde: "Geen idee. Maar waarom zou je een foto van de penis van een van je maten in je bezit hebben? Wat me wel opvalt, is dat ik echt veel foto's van oversized penissen krijg. Ik vraag me af of die foto's niet bewerkt zijn..."

Onvoldoende hormoonproductie

De natuurster houdt dus van kleine pretstokken, maar niet op een manier die sommige eigenaren van een kleine penis misschien leuk zouden vinden. Onderzoek heeft eerder al uitgewezen dat een klein deel van de mannelijke bevolking op deze aardbol een micropenis heeft, waarbij de mannelijkheid veel kleiner is dan gemiddeld vanwege onvoldoende hormoonproductie.

Donkere fantasie

Viking Barbie, die zegt dat ze biseksueel is, maar ongeveer 70% van de tijd met vrouwen uitgaat, ging vervolgens nog wat dieper in op enkele van haar 'donkerste' fantasieën. Ze zei dat ze een vrouw zou willen - met instemming - 'ontvoeren' en haar in een kelder zou willen opsluiten. Ze voegde eraan toe: “Ik bedoel, iemand opsluiten en haar dan hondenvoer of zo geven. Als een huisdier... Ik heb altijd al een huisdier gewild." Allemaal zeer fascinerend... Wat er ook van zij, hieronder nog wat leuke plaatjes van Viking Barbie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties