"Ik betaalde 20.000 euro voor een nieuw liefdesgrotje. Mijn fans kunnen niet wachten om het te zien" Stories
"Ik betaalde 20.000 euro voor een nieuw liefdesgrotje. Mijn fans kunnen niet wachten om het te zien"
Stories

"Ik betaalde 20.000 euro voor een nieuw liefdesgrotje. Mijn fans kunnen niet wachten om het te zien"

Een influencer / model zegt dat ze 20.000 euro heeft uitgegeven aan een operatie om haar maagdenvlies 'te herstellen'. Elisa Sanches, uit Rio de Janeiro beweert dat ze besloot de controversiële operatie te ondergaan nadat fans details vroegen over haar vulva en vagina.

De influencer heeft maar liefst 1,7 miljoen volgers op Instagram (@elisasanchesreal) en is naar verluidt momenteel de meest gegoogelde vrouw in Brazilië. Omdat ze zich zelfbewust voelde over haar geslachtsdelen, besloot de 39-jarige voormalige natuurster de veelbesproken operatie te ondergaan. Hoewel ze veel geld neertelde voor de ingreep, hoopt ze dat het zal lonen op haar contentpagina.

Wachtlijst op OnlyFans

Voor haar operatie opende het model een wachtlijst op haar OnlyFans voor wie haar nieuwe maagdenvlies wil zien zodra het is genezen. Ze is nu van plan om dit weldra aan deze fans te 'onthullen'. “Ik ontvang elke dag verschillende berichten van volgers die willen zien wat het geworden is,” vertelde Elisa aan NudePR.com. "En het laten reconstrueren van mijn maagdenvlies was al iets waar ik lang over nadacht.”

"Ik ben niemand verantwoording verschuldigd"

“Slechts een paar geselecteerde mensen zullen het als eerste kunnen zien, veel mensen zijn enthousiast." Ondanks haar opwinding over de ingreep zegt Elisa dat ze nog steeds te maken heeft met kritiek. Ze voegde eraan toe: "Mijn werk wordt erkend vanwege mijn bereidheid om te innoveren op de markt. Sommigen prijzen mijn moed, terwijl anderen mijn motieven in twijfel trekken. Maar ik ben aan niemand verantwoording verschuldigd."

Hieronder nog wat bijzondere plaatjes van Elisa:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties