"Ik deed het met 300 mannen in één jaar. Onlangs nog op restaurant, onder de tafel" Stories
"Ik deed het met 300 mannen in één jaar. Onlangs nog op restaurant, onder de tafel"
Stories

"Ik deed het met 300 mannen in één jaar. Onlangs nog op restaurant, onder de tafel"

Een Australisch OnlyFans-model heeft het afgelopen jaar een zeer actief seksleven gehad. Annie Knight, een 26-jarige blondine, heeft in het Australische praatprogramma 'The Kyle and Jackie O Show' onthuld dat ze datingapps en een groep vaste vrijers gebruikt om maar liefst 300 mannen te ontmoeten voor intieme momenten.

Soms deelde ze zelfs het bed met vijf verschillende mannen op één dag. In het interview legt ze uit dat ze zich na deze intensieve ervaringen bevrijd voelt. Voor Annie is seks een manier om een goed gevoel te krijgen. Ze heeft zelfs een grappige anekdote over een keer dat ze het op een zeer bijzondere plek deed. “Ik deed het met een man onder tafel in een restaurant, net na de maaltijd!”, vertelde ze.

"Ik kreeg 500 dollar om de vrouw van zijn beste vriend te spelen"

Annie heeft een OnlyFans-account waar ze explicietere content deelt dan op Instagram. Ze krijgt regelmatig verzoekjes van fans, maar sommige verzoeken zijn nogal vreemd. Zo herinnert ze zich een man die haar een uitgebreid script stuurde waarin ze de vrouw van zijn beste vriend moest spelen. Hij bood haar zelfs 500 dollar om het scenario na te spelen, maar Annie vond het allemaal te gedetailleerd en gaf er de voorkeur aan om zich niet in die rol te begeven. “Ik zou dat niet kunnen want ik ben een barslechte actrice,” zei ze.

Misschien wel een barslechte actrice, maar wel een gloeiendhete babe! Check de foto’s hieronder maar eens…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties