"Ik deed mijn vriend een triootje cadeau voor zijn verjaardag en boekte zelfs een vijfsterrenhotel" Stories
"Ik deed mijn vriend een triootje cadeau voor zijn verjaardag en boekte zelfs een vijfsterrenhotel"
Stories

"Ik deed mijn vriend een triootje cadeau voor zijn verjaardag en boekte zelfs een vijfsterrenhotel"

De ravissante Bonnie Locket hebben we in het verleden al eens aan jullie voorgesteld. De dame heeft dan ook al een en ander uitgespookt. Zo liet ze haar liefdesgrotje vereeuwigen in een pikant speeltje, ging ze van bil op de motorkap van een gloednieuwe Lamborghini en liet ze de wereld weten dat haar vriend Brad enkel van bil mag gaan als hij allerlei huishoudelijke klusjes opknapt. En nu is er weer nieuws over Brad…

Het leek Bonnie immers een goed idee om een van de wildste dromen van haar vriend werkelijkheid te laten worden. Brad wilde namelijk altijd al een triootje tussen de lakens. “We hebben er veel over gepraat, maar ik denk niet dat hij ooit zou vermoeden dat ik echt bereid was ermee door te gaan. Ik weet dat hij altijd al deze ervaring wilde opdoen,” zei Bonnie.

"Ik wist direct dat ze een perfecte match was"

Omdat Bonnie een serieuze schare volgers heeft op de social media, was iemand vinden om deel uit te maken van het trio geen enkel probleem. Tijdens een avondje uit kwam Bonnie in contact met een geschikte dame. “Ik was met een paar vrienden gaan stappen en ontmoette een meisje waarvan ik direct wist dat het een perfecte match zou zijn. In een dronken bui wisselden we onze nummers uit en daarna hebben we er serieus over gepraat,” vertelde ze.

De vrouw woonde vlakbij wat dan ook weer mooi meegenomen was en op een dag was het dan zover. Maar Brad moet niet te veel gaan hopen, want Bonnie liet weten dat het bij deze ene keer zal blijven. Ze heeft wel alles uit de kast gehaald om er een echte happening van te maken, want ze boekte voor de stoeipartij zowaar een vijfsterrenhotel. “Ik ben geen jaloers persoon en het delen van je partner is leuk, maar het moet wel een eenmalig iets zijn,” zei ze nadien.

Een hotel als setting

Een hotel past dan perfect als setting natuurlijk. “We kunnen ons dan gewoon lekker verkleden, naar de bar gaan voor een drankje en dan naar boven gaan. Het is tenslotte een fantasie,” vertelde Bonnie. “Monogamie is iets waarvan ik denk dat het ons wordt opgelegd en waar je uiteindelijk in gaat geloven. Dat wil niet zeggen dat een uitstap schadelijk hoeft te zijn.” Hieronder kun je jezelf nog wat vergapen aan enkele heerlijke kiekjes van Bonnie…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties