"Ik ging een pint pakken en eindigde in een o.rgie. Maar wat daarna volgde was nog veel erger!" Stories
"Ik ging een pint pakken en eindigde in een o.rgie. Maar wat daarna volgde was nog veel erger!"
Stories

"Ik ging een pint pakken en eindigde in een o.rgie. Maar wat daarna volgde was nog veel erger!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een gast die een pintje ging drinken, maar dat kreeg een staartje...

“Hoe overleef ik een nacht vol waanzin die mogelijk de rest van mijn leven kan verpesten?” stak de man van wal. “Ik ben meestal een voorzichtige, zichzelf wegcijferende man. Maar op een nacht vorige maand verloor ik mijn verstand. Ik werkte laat toen een collega voorstelde om samen iets te gaan drinken. Ik was gestrest en stemde toe. We gingen naar onze gebruikelijke pub, maar die was gesloten wegens renovatie. Hij zei dat hij een privéclub wist waar we in plaats daarvan heen konden gaan.”

"De drank vloeide en de remmen gingen los!"

De collega was lid daar en beloofde dat de twee daar een leuke tijd zouden beleven. De andere man stuurde zijn vriendin een bericht dat hij rond 22u thuis zou zijn. “De club was in een achterafsteegje en er was een vieze trap naar beneden,” zei hij. “Ik ging naar het toilet, maar toen ik terugkwam had hij bier en shots besteld. Hij praatte ook met twee meisjes. Ik dronk, maar hij stond erop nog meer alcohol te bestellen. We gingen alle vier naar een kamer waar de drank vloeide en onze remmingen het raam uit vlogen.”

Ruige seks en foto's

De man vertelde dat hij niet wist wat hem bezielde. Het ene moment was hij aan het kletsen, het andere zat hij te flikflooien met de blondine die op zijn schoot zat. “Toen ging het heel snel. We belandden alle vier in een hotelkamer waar we stoeiden in een kluwen van naakte ledematen,” vertelde hij. “Er werd drank genuttigd, er was ruige seks en er werden zelfs foto's gemaakt. Uiteindelijk wankelde ik de volgende dag rond het middaguur naar buiten. Ik was te laat op mijn werk en ontdekte wel 50 gemiste oproepen van mijn bezorgde vriendin.”

Zonder dat de man het wist, werden er ook beelden gemaakt met zijn eigen telefoon. En die beelden kwamen onder de ogen van zijn vriendin. Hij werd meteen eruit gegooid. “Ik ben weer thuis bij mijn ouders die eigenlijk van me walgen en me zo snel mogelijk weg willen hebben. Ik geef mezelf en mijn collega de schuld van het verpesten van mijn leven. Is het mogelijk dat er iets in je drankjes zat?” Zoals altijd had tante Jane wel iets te zeggen over het voorval. “Als je denkt dat je slachtoffer bent van kwaad opzet, moet je dit melden bij de politie,” zei ze.

"Heeft iemand het op jou gemunt?"

“Ik weet zeker dat we allemaal in staat zijn ons slecht te gedragen en het te verpesten, maar je lijkt van held tot nul te zijn gegaan in een angstaanjagend korte tijd,” ging ze verder. “Wie was verantwoordelijk voor die beelden op je gsm? Heeft iemand het op jou gemunt? Het trieste feit is dat je een grens hebt overschreden op die noodlottige avond. Misschien heb je het gevoel dat anderen je hebben misleid, maar wat gebeurd is, is gebeurd. De enige weg naar boven? Verontschuldig je bij iedereen, van je baas en ex-vriendin tot je ouders. Leer van je fouten en vertel jezelf dat deze puinhoop je niet zal vernietigen of definiëren.”

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties