"Ik ging naar pikante feestjes voor zwaarlijvige mensen. Hallucinant wat ik daar meemaakte!" Stories
"Ik ging naar pikante feestjes voor zwaarlijvige mensen. Hallucinant wat ik daar meemaakte!"
Stories

"Ik ging naar pikante feestjes voor zwaarlijvige mensen. Hallucinant wat ik daar meemaakte!"

Een plus-size model heeft onthuld dat ze naar pikante feesten ging waar mannen betaalden voor het privilege om met zwaarlijvige vrouwen om te gaan. Rosie Jean pronkt trots met haar maat 6XL op sociale media en verdient haar brood op een website voor volwassenen. Maar de beginjaren van haar carrière waren moeilijk. Ze vertelde aan de We're All Insane-podcast: "Ik deed alles om me levend te voelen. Maar die feestjes, ik zou het niet opnieuw doen.”

“Er waren wel enkele privéfeesten die geweldig en leuk en geweldig waren,” ging ze verder. Ze ontdekte al snel dat er echter een heel duistere kant was aan de business. Rosie herinnerde zich: "Er was een bepaalde sector waar ik tegen het einde ontdekte dat ze hun thuisadres op het specialistisch sociaal medianetwerk FetLife plaatsten." Ze ontdekte ook dat de mensen die de feestjes organiseerden de bedden van hun kinderen gebruikten om deel uit te maken van het feest, en ze na elk evenement schoonmaakten. "Het draaide allemaal om het geld voor hen," zei Rosie.

Stalker

Rosie vertelde dat haar gewicht toenam nadat ze op jonge leeftijd het slachtoffer werd van seksueel misbruik. Maar het versnelde aanzienlijk toen ze begon met het gebruik van op seks gerichte sociale media sites zoals Chaturbate en ontdekte dat mannen haar aanmoedigden om steeds meer te eten. Een man die ze online ontmoette, ontdekte haar echte naam en adres en begon haar te stalken. De stalker was gefascineerd door een kink waarbij ‘iemand gevoed wordt tot op een punt dat dit fataal kan aflopen’.

De man manipuleerde Rosie tot het punt waarop ze hem vertelde dat ze van hem hield - en dwong haar zelfs om vreemd te gaan met haar toenmalige vriend. De stalker deed ook alsof hij zijn eigen ex-vriendin was en berichten naar Rosie sturen die afkomstig leken te zijn van haar. "Hij stuurde me letterlijk naaktfoto's van hen samen en deed alsof hij haar was en vertelde me om uit zijn buurt te blijven," ging ze verder. "Hij stuurde me ook video's van haar nadat ze gewichtsverlieschirurgie had ondergaan - wat een van de redenen was waarom hij haar haatte, omdat ze dit had ondergaan en was afgevallen."

"Pak het nu helemaal anders aan"

"Er zijn nog een paar andere modellen die op mij lijken," ging ze verder. "Donker haar, donkere ogen, een bepaald soort esthetische vorm... je weet wel, knap... niet om op te scheppen, maar weet je, ik ben niet lelijk." Rosie's online aanwezigheid trok een aantal ‘gewichtsfetisjisten’ aan, wat leidde tot enkele ‘gevaarlijke’ ontmoetingen, zo zegt ze zelf. Ze heeft nu haar OnlyFans-pagina en haar oorspronkelijke Instagram-account verwijderd en probeert op een meer gezonde manier van internetgebruik over te stappen. "Ik ben daar heel open over," zei ze. "Als ik op camera eet, bewerk ik het op bepaalde manieren. Er zijn bepaalde dingen die ik probeer te vermijden omdat ik weet wat de ‘feeders’ willen. Misschien kan ik ze op deze manier wat ontwijken,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties