"Ik heb 10 sugar daddies die me meenemen op luxe vakanties en me 200 € per date betalen" Stories
"Ik heb 10 sugar daddies die me meenemen op luxe vakanties en me 200 € per date betalen"
Stories

"Ik heb 10 sugar daddies die me meenemen op luxe vakanties en me 200 € per date betalen"

Een vrouw die geld verdient als ‘sugar baby’ zegt dat rijke mannen haar meenemen op vakanties, shoppingtrips en luxe afspraakjes. De Londense Charlotte Davies had tot de zomer van vorig jaar een relatie die acht jaar duurde. Nadat deze was beëindigd, besloot ze zich te verdiepen in de wereld van ‘sugar daddies’ die jonge, knappe vrouwen betalen nadat ze dit had gezien in een tv-programma. In januari van dit jaar begon de 24-jarige een app te gebruiken die rijke mannen in contact brengt met jonge vrouwen. De sugar babies krijgen honderden euro’s betaald voor etentjes, luxe vakanties en zelfs seks.

Charlotte, een social media marketing executive, legde haar situatie uit op TikTok. Ze beweert dat ze geld krijgt ‘letterlijk alleen maar om te bestaan’ en dat ze wordt meegenomen naar ‘verbazingwekkende plaatsen zonder een cent uit te geven’. Ze zei: "Op dat moment had ik een relatie van acht jaar achter de rug, dus ik wist dat ik niet snel iets serieus wilde beginnen. De enige afspraakjes die ik maakte waren heel informeel, dus ik dacht dat dit was wat ik sowieso al deed, alleen werd ik er niet voor betaald.”

"Ik heb 10 sugar daddies die me meenemen op luxe vakanties en me 200 € per date betalen"

Vrienden-met-voordelen situatie

"Ik vind dat je bij veel van deze mensen het gevoel hebt dat het bijna een soort vrienden-met-voordelen situatie is. Het is een zeer wederzijds voordelige overeenkomst,” ging ze verder. De Londense, die het geld van maar liefst 10 sugar daddies binnenharkt, beweert dat de rijke zakenmannen en bankiers eigenlijk ‘hele aardige mensen’ zijn. Ze merkt ook op dat ze geniet van de voordelen van een traditionele relatie zonder de verplichtingen. Charlotte zegt ook dat ze zich meer gerespecteerd voelt door haar 10 mecenassen, veel meer dan door mannen van conventionele dating apps die terloops daten.

Charlotte merkte op: "Je zou het bijna niet verwachten vanwege de aard van de regeling, maar ik voel me meer gerespecteerd door deze mannen dan door de mannen met wie ik in het verleden gedate heb. Ik weet niet of ik gewoon pech heb gehad met de mannen die ik in het verleden heb uitgekozen, maar er is iets met mannen die iets ouder zijn, die meer van het leven hebben gezien en zich hebben gerealiseerd wat belangrijk is. Het voelt alsof het bijna veel van de voordelen van een traditionele, serieuze relatie heeft, maar zonder de verbintenis, wat ik op dit moment niet wil."

(lees verder onder de foto)

"Ik heb 10 sugar daddies die me meenemen op luxe vakanties en me 200 € per date betalen"

"Veel van hen zijn sociaal onhandig of verlegen"

Charlotte gaat één tot twee keer per week uit met elke sugar daddy en merkt op dat ze ervan geniet om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Ze merkte op dat het gevoel wederzijds is en ze vindt de regeling voordelig voor beide partijen. Ze legde uit: "Het zijn allemaal hele aardige mensen en ze zijn normaal gesproken een stuk ouder dan ik. Veel van hen zijn eind dertig, tot in de veertig. Ik ben een keer met iemand uitgeweest die 63 was. Soms nemen ze me mee winkelen en betalen ze voor alles, of nemen ze me mee naar kuuroorden en een paar weken geleden ben ik nog naar Parijs geweest.”

"Reizen is iets waar ik sowieso van hou, maar ik kan het me vaak niet veroorloven, dus het was echt heerlijk om alles betaald te krijgen,” klonk het. “Veel van hen zijn een beetje sociaal onhandig en verlegen, dus het kan een uitdaging zijn om mensen zich open te laten stellen, maar het is iets wat ik graag probeer te doen. Tegelijkertijd geeft het me een goed gevoel en vertrouwen om deze mensen te zien. De mannen met wie ik afspreek zijn allemaal zo complimenteus, en ik denk dat het misschien komt doordat veel van hen een nogal verwarrend thuisleven hebben of behoorlijk eenzaam zijn.”

(lees verder onder de foto)

"Ik heb 10 sugar daddies die me meenemen op luxe vakanties en me 200 € per date betalen"

"Ik ga er niet snel mee stoppen"

Charlotte vertelde dat ze altijd aan het evalueren is of dit het juiste ding voor haar is, en als het ooit ophoudt het juiste ding voor haar te zijn, zou ze haar ‘regelingen beëindigen’. Ze zei: “Ik spaar voor meer reizen in de toekomst en om ooit een huis te kunnen kopen, en het helpt me enorm. Ik zou zeker zeggen dat het iets is waar ik echt van geniet. Ik zie het niet snel ophouden. Het enige waardoor ik zou stoppen, is als ik iemand zou ontmoeten met wie ik een serieuze monogame relatie wil. Totdat dat gebeurt, is het iets dat echt past bij mijn manier van leven op dit moment.”

(Bron: Daily Star - Foto's: Instagram)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties