"Ik heb 7.000 digitale vriendjes. Mannen in het echte leven zijn geïntimideerd door mijn geld en uiterlijk" Stories
"Ik heb 7.000 digitale vriendjes. Mannen in het echte leven zijn geïntimideerd door mijn geld en uiterlijk"
Stories

"Ik heb 7.000 digitale vriendjes. Mannen in het echte leven zijn geïntimideerd door mijn geld en uiterlijk"

Een OnlyFans-model heeft onthuld dat ‘digitale vriendjes de voorkeur hebben boven vriendjes in het echte leven’. Ze zegt dat ze moeite heeft om een partner te vinden die niet ‘geïntimideerd’ is door haar uiterlijk en financiële succes.

Nala Ray heeft vele fans die online om haar aandacht strijden, maar haar offline romantische escapades zijn vrijwel onbestaande. De 25-jarige ‘weigert’ zowaar om te daten. Het model, dat ongeveer 300.000 euro per maand verdient, heeft genoeg van wat zij bezitterige partners noemt en kiest ervoor zich te concentreren op de ‘7.000 vriendjes’ die ze heeft op OnlyFans. Bovendien heeft ze op Instagram ook nog eens meer dan 800.000 volgers.

"Het is als een volwaardige relatie"

De Californische vertelde onlangs aan NudePR.com: "Elke ochtend stuur ik mijn online vriendjes iets vrolijks en dan antwoorden sommigen van hen en praten we een beetje. We hebben gesprekken over hun leven, hoe hun dag eruit ziet, hoe ze geslapen hebben. Het is als een volwaardige relatie. Ik ben echt trots op deze connecties, ik ben hun online vriendin. Ik heb twee keuzes.”

Of ik heb een extreem normale jongen als vriendje in het echte leven, die er niet tegen kan dat ik in het openbaar opval of dat ik veel geld verdien of ik date een jongen online,” ging Nala verder. "Ik kies voor het laatste." Nala, die al maanden vrijgezel is, houdt vol dat haar ongebondenheid in het echte leven haar helpt om online een betere band te krijgen. Allebei haar vorige relaties begonnen na een jaar uit elkaar te vallen vanwege – zo zegt ze zelf – hun onzekerheden of omdat ze vrijheid wilde.

"Ze worden snel jaloers"

Nala worstelt om offline mannen te vinden die haar carrière accepteren. Soms heeft ze al eens iets gehad met een man die zelf ook op OnlyFans zit, maar dat liep volgens haar dan weer spaak omdat die mannen het niet konden aanvaarden dat zij meer verdiende. Ze vertelde: “Zij die zelf ook OnlyFans doen, worden snel jaloers omdat ik er beter in ben en 10 keer meer geld verdien dan zij. Ze zijn geïntimideerd door het feit dat ik de kostwinner ben. Dus ze zijn of te bezitterig of te onzeker, en daar kan ik gewoon niet mee omgaan."

Hieronder vind je nog wat leuke plaatjes van Nala. Benieuwd of jullie ook geïntimideerd geraken…

13 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties