"Ik kijk graag hoe mijn vriendin het doet met andere vrouwen. Maar nu wil zij kijken hoe ik het doe met een man..." Stories
"Ik kijk graag hoe mijn vriendin het doet met andere vrouwen. Maar nu wil zij kijken hoe ik het doe met een man..."
Stories

"Ik kijk graag hoe mijn vriendin het doet met andere vrouwen. Maar nu wil zij kijken hoe ik het doe met een man..."

'Tante Jane' van de Daily Star, die jullie ondertussen al goed kennen, kreeg deze keer een vraag voorgeschoteld van een man die met een 'dilemma' zit. Zijn vrouw wil namelijk eens iets nieuw introduceren in de slaapkamer en de brave man ziet dat niet echt zitten...

“Ik hou ervan om te kijken hoe mijn vriendin het doet met andere vrouwen. Is dat kinky?” steekt de man van wal. “En wat ben ik blij dat zij daar wil in meegaan. Eerst durfde ik de vraag niet te stellen, maar nu ben ik opgelucht dat ik deed en haar reactie verraste mij. Ze was er heel opgewonden over!”

"Toen kwam de aap uit de mouw..."

“Mijn vriendin nam zelfs meteen het voortouw en zocht geschikte derde partijen op dating-apps. Ik had haar ook een aantal ‘voorwaarden’ gegeven. Zo moesten de dames in kwestie blond zijn, blauwe ogen hebben, een flinke kont en mochten ze op geen enkele manier een connectie hebben met iemand die we kennen. Al snel vond mijn vriendin enkele geschikte kandidaten en op een paar maand tijd nodigde ze wel tien vrouwen bij ons thuis uit. Terwijl ik naar hen keek, bevredigde ik mezelf. Wat een tijd! Ik was de koning te rijk. Maar toen kwam helaas de aap uit de mouw…”

"Ze vindt me een egoïst"

“Mijn vriendin hanteerde het motto: voor wat hoort wat. En ze zei dat ze ook mij met andere mannen aan de slag wilde zien. Ik ben daar helemaal niet enthousiast over, maar ze beschuldigt me ervan egoïstisch en oneerlijk te zijn. Maar ik mag toch zeker zelf bepalen wat ik wel en niet bereid ben te doen? God weet wat voor mannen ze voor mij uitkiest…”

"Respecteer elkaars grenzen"

Zoals steeds, had Jane hierover wel iets te zeggen. “Elke relatie is uniek, en sommige mensen zouden die van jullie een beetje ongebruikelijk of extreem kunnen vinden,” zei ze. “Maar jij en je vriendin moeten elkaars gevoelens en grenzen respecteren. Uiteindelijk, als jij niet met andere mannen wilt vrijen, dan heb je het recht om voet bij stuk te houden en nee te zeggen. Wees trouw aan jezelf!”

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties