"Ik kocht een sekspop voor mijn vriend. Maar nu doet hij het liever met haar dan met mij!" Stories
"Ik kocht een sekspop voor mijn vriend. Maar nu doet hij het liever met haar dan met mij!"
Stories

"Ik kocht een sekspop voor mijn vriend. Maar nu doet hij het liever met haar dan met mij!"

OnlyFans-model Charlotte Grey moedigde nog niet zo lang geleden op TikTok vrouwen aan om hun partners een sekspop-dubbelganger van zichzelf te kopen, net zoals zij deed. Maar nu beweert ze dat haar vriendje de pop verkiest boven haar. Tja, zelf gezocht zeker…

Charlotte is op TikTok openhartig geweest over hoe ze een pop kocht die op haar lijkt. En ze postte enkele filmpjes waarin te zien is hoe de twee zich ook hetzelfde kleden en hoe de ‘relatie’ tussen hen en Charlottes partner in zijn werk gaat. Ze vertelde haar fans zelfs dat haar video's ‘een teken’ waren voor hen om er ook een te kopen voor hun partners. Maar haar volgers waren daar toch niet helemaal van overtuigd, zo bleek uit de vele commentaren.

Meer affectie voor de pop

Nu beweert Charlotte echter dat de aankoop van de pop misschien toch niet zo’n goed idee was. Haar partner zou immers meer ‘affectie’ tonen voor de pop dan voor haar. Ze postte daarover een filmpje dat al tienduizenden likes kreeg. Daarin is te zien hoe de pop op de schoot zit bij Charlottes partner en zij zelf maar bedenkelijk kijkt.

Ook op deze video kwamen natuurlijk weer de nodige commentaren. Eén iemand zei: “Hoe kom je in hemelsnaam in deze situatie terecht?!” Een andere schreef: “Stel je voor dat hij je binnenkort vraagt om te verhuizen…” Andere gebruikers waren dan weer afgeleid door de voeten van de pop. Iemand schreef: “Wat is er mis met die tenen en voeten? Afschuwelijk!” Een andere gebruiker zei: “Waarom zijn die voeten zo vies!?” Wij vinden het vooral een pikante en explosieve driehoeksverhouding… Dat komt niet goed!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties