"Ik krijg altijd een erectie in vliegtuigen, maar ik denk niet dat ik me tot hen aangetrokken voel" Stories
"Ik krijg altijd een erectie in vliegtuigen, maar ik denk niet dat ik me tot hen aangetrokken voel"
Stories

"Ik krijg altijd een erectie in vliegtuigen, maar ik denk niet dat ik me tot hen aangetrokken voel"

Een man heeft bekend dat hij niet in het vliegtuig kan stappen zonder een erectie te krijgen, maar hij weet niet waarom dat gebeurt. De anonieme kerel schreef op Reddit dat hij elke keer dat hij reist ermee worstelt, en dat hij zich er een beetje voor schaamt. Terecht, trouwens. Ook al is hij eraan gewend dat het gebeurt, hij denkt niet dat hij zich aangetrokken voelt tot vliegtuigen. We mogen het hopen…

In een open en eerlijke bekentenis op Reddit gaf de man toe dat het elke keer gebeurt als hij in een vliegtuig stapt, en hij hoopte dat iemand advies zou kunnen geven. Hij zei: "Ik krijg altijd erecties in vliegtuigen. Elke. Keer. Weer. Ik weet niet wat de oorzaak is, ik denk niet dat ik me fysiek aangetrokken voel tot het vliegtuig zelf, of de propellers of zo. Maar het is onvermijdelijk… Telkens we van boord gaan en onze bagage gaan halen, verberg ik me een beetje om het minder zichtbaar te maken.”

Veel mensen waren hysterisch na het lezen van het bericht op Reddit. Ze bewonderden in de eerste plaats de eerlijkheid van de man, maar de comments waren toch navenant. Eén iemand zei: “Hopelijk ben je verliefd op het vliegtuig zelf en niet op de propellers. Want steek daar je soldaat maar eens tussen!” Iemand anders schreef: “Ok, ik ben er helemaal aan. Genoeg internet voor vandaag!” Ten slotte was er iemand die zich afvroeg: “Heb je dan een erectie die de ganse vlucht aanhoudt!?”

Anderen met dezelfde ervaring

Maar sommige mensen kwamen ook met mogelijk redenen waarom het zou kunnen gebeuren. Enkelen zeiden zelfs dat ze soortgelijke dingen hebben meegemaakt tijdens het reizen. "Waarschijnlijk heeft het te maken met de veranderingen in luchtdruk, of met de trillingen van de motor, zou ik denken," stelde één persoon. Een ander voegde eraan toe: "Als kind had ik het elke keer vlak voordat ik uit de bus stapte." Wat iemand anders beaamde: “Jep, bij mij waren het ook bussen.”

(Bron: Reddit)

(Intropic: Image by DCStudio on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties