"Ik liet botox in mijn b*llen pompen, om mijn 5 vrouwen te plezieren. Ik zou alles doen voor hen!" Stories
"Ik liet botox in mijn b*llen pompen, om mijn 5 vrouwen te plezieren. Ik zou alles doen voor hen!"
Stories

"Ik liet botox in mijn b*llen pompen, om mijn 5 vrouwen te plezieren. Ik zou alles doen voor hen!"

Een man die ‘getrouwd’ is met vijf vrouwen heeft zijn laatste plastische chirurgische ingreep onthuld om zijn partners ‘een plezier te doen’. Arthur O Urso is heel open over zijn relaties. Onlangs liet hij zich opereren om een zwangerschap bij een van zijn minnaressen te voorkomen. Nu liet hij botox in zijn achterwerk pompen. Dat onthulde hij toen een van zijn 205.000 Instagram-volgers hem vroeg of hij tevreden was met zijn lichaam.

Hij zei: "Ik hou echt van wat ik in de spiegel zie, maar ik denk altijd aan verbeteringen. Ik heb onlangs botox op mijn kont laten zetten. Het is nog steeds een taboe onder mannen, maar ik zocht naar een mooier volume en dat heb ik bereikt." Hij beweerde dat zijn vrouwen het ook graag wilden. Hij zei: "Wanneer iemand iets aan zijn uiterlijk wil veranderen, praten we met elkaar om de mening van anderen te krijgen.”

Uitzonderlijke behandeling bij mannen

"Het is gebruikelijk voor ons om dat te doen. Ze waren het er allemaal mee eens, zonder uitzondering. Wie houdt er niet van een stevigere, gladdere en mooiere kont? Billen ‘harmoniseren’ is een procedure die vaker wordt uitgevoerd bij vrouwelijke patiënten, maar ook bij mannen is de vraag toegenomen. Er zijn veel voordelen aan het uitvoeren van de techniek, van het verbeteren van de contour van de bips tot het groter maken ervan. De behandeling wordt veilig uitgevoerd en belooft maximale resultaten. Dat lazen we allemaal ergens op het wereldwijde web…

"Ik ging op zoek naar gespecialiseerde professionals"

Arthur gaf toe: "Ik denk dat iedereen wel eens twijfelt over zijn eigen esthetiek en erover nadenkt om hier en daar iets te veranderen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar gespecialiseerde professionals om risico's te vermijden.” Bij de procedure wordt hyaluronzuur geïnjecteerd om de vorm, contour en het volume van de billen te corrigeren. Arthur kwam voor het eerst in het nieuws nadat zijn huwelijk met zijn verschillende vrouwen viraal ging. In de loop der jaren heeft hij te maken gehad met partners die de relatie verlieten omdat ze niet met polyamorie konden omgaan. Nu deelt de influencer op zijn Instagram vaak een kijkje in zijn leven waar hij met vijf vrouwen in een ‘love mansion’ woont.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties