"Ik maakte op een half jaar 300 natuurfilms. Het deed zo'n pijn, dat ik elke dag pijnstillers slikte!" Stories
"Ik maakte op een half jaar 300 natuurfilms. Het deed zo'n pijn, dat ik elke dag pijnstillers slikte!"
Stories

"Ik maakte op een half jaar 300 natuurfilms. Het deed zo'n pijn, dat ik elke dag pijnstillers slikte!"

Toen haar roem als natuurster begon door te breken, werd Hayley Davies overspoeld met aanbiedingen voor werk. Ze wilde geen van hen afwijzen, wat resulteerde in een ongelofelijke 300 natuurfilms in zes maanden, dus ongeveer anderhalve film per dag. Hayley geeft nu toe dat er een fysieke tol was voor haar genadeloze werkschema.

Ze vertelde aan podcaster Holly Randall: "Mijn p***y werd zo pijnlijk dat ik 's ochtends vier pijnstillers innam voor mijn shoots. En tussendoor slikte ik vaak nog pillen. Ik dacht bij mezelf: 'Het is oké, ik kan dit doorstaan'." Ze zegt dat ze altijd bezorgd was over het filmen met uitzonderlijk goed bedeelde sterren, maar zegt dat haar non-stop werkschema haar vermogen lijkt te hebben veranderd om om te gaan met bovengemiddelde pretstokken.

"Ik heb liever een man met gemiddelde proporties"

Toch zegt ze, net als de meeste volwassen performers, dat ze in haar privéleven de voorkeur geeft aan seks met een man met meer ‘medium’ proporties. Hayley zegt dat ze voor het grootste deel ongelukkig is geweest in de liefde, maar optimistisch is dat dit zou kunnen veranderen. Ze zei: “Ik zou zeggen dat mijn datingleven altijd tragisch is geweest - met veel partners die vreemdgingen. Ik heb een paar van hen betrapt. Ik heb gewoon nooit echt iemand gehad waarbij ik dacht 'Oh wow, dit is leuk.'”

"Kinderen... dat heb ik 10 jaar uitgesteld!"

Hayley zegt echter dat ze nog geen plannen heeft om zich te settelen en kinderen te krijgen. "Ik dacht vroeger: 'Ik word een jonge, coole moeder.' Toen ik jonger was, dacht ik dat ik nu al kinderen zou hebben. Maar laat ons zeggen dat ik deze plannen met een jaar of tien heb uitgesteld. En als ik het doe, wil ik een draagmoeder omdat ik het idee van zelf een kind dragen niet fijn vind. Ik wil wel dat het mijn kind is. Ik vind het idee wel leuk om iemand te hebben en samen een baby te creëren, ik denk dat dat heel leuk is.”

Dit gezegd zijnde, hieronder waar jullie al een beetje op aan het wachten waren… Enkele leuke kiekjes van Hayley!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties