"Ik mag niet naar het trouwfeest van mijn beste vriendin, omdat ik dronken bekende dat ik sliep met haar verloofde" Stories
"Ik mag niet naar het trouwfeest van mijn beste vriendin, omdat ik dronken bekende dat ik sliep met haar verloofde"
Stories

"Ik mag niet naar het trouwfeest van mijn beste vriendin, omdat ik dronken bekende dat ik sliep met haar verloofde"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun pikante slaapkamer leven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een vrouw die niet is uitgenodigd op het trouwfeest van haar beste vriendin. En de reden daarvoor is best wel bijzonder...

“Ik ben verbannen van de bruiloft van mijn beste vriendin omdat ik met haar verloofde heb geslapen,” vertelt de vrouw. “Ze is woedend dat ik met hem naar bed ben geweest, en dat in een periode waar ze nochtans een pauze hadden genomen in hun relatie. Zelf heb ik wel al een lange geschiedenis met hem, hij was de eerste jongen met wie ik het deed toen ik pas 17 was. We hebben drie jaar gedatet tot ik hem verliet voor iemand anders.”

"Ik bekende alles tijdens haar vrijgezellenweekend"

“Naar bed met hem gaan, is als in een warm bad stappen… Het is vertrouwd en geruststellend – maar ik wil hem niet terug. Zij mag hem hebben. Ik maakte de fout om alles te bekennen tijdens een spelletje ‘waarheid of durven’ op haar vrijgezellenweekend. We waren wel dronken, maar ik dacht dat het een veilige plek was en dat ik alles kon zeggen. Ik had ook niet gedacht dat ze het helemaal verkeerd zou opnemen, aangezien alles gebeurde toen ze even geen relatie meer hadden.”

"Een pauze nemen, is een lastig relatieprobleem"

“Nu ben ik niet meer uitgenodigd voor de bruiloft en praten de andere bruidsmeisjes ook niet meer met me. Help, hoe moet ik hiermee omgaan?” Zoals altijd, had Jane wel iets te zeggen: “Ik stel voor dat je dit accepteert en doorgaat met je leven. Het probleem is dat je de aanstaande bruid hebt vernederd op haar vrijgezellenfeest. Wat leuk had moeten zijn, veranderde in een nachtmerrie toen je bekende met haar toekomstige echtgenoot te hebben geslapen.”

“Niet alleen flapte je het eruit, maar je deed het ook nog eens waar al haar vriendinnen bij waren. Nu ben je buitengesloten, maar tenminste is de waarheid nu bekend. Het is aan haar hoe ze met haar verloofde omgaat. Het oude Ross-en-Rachel ‘We hadden een pauze’-dilemma is een lastig relatieprobleem dat voor interpretatie vatbaar is...”

(Bron: Daily Star – Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties