"Ik richtte 's werelds meest elitaire seksclub op, maar het ruïneerde mijn huwelijk" Stories
"Ik richtte 's werelds meest elitaire seksclub op, maar het ruïneerde mijn huwelijk"
Stories

"Ik richtte 's werelds meest elitaire seksclub op, maar het ruïneerde mijn huwelijk"

De man die 's werelds meest elitaire seksclub oprichtte, vertelde onlangs hoe het zijn leven veranderde. Voormalig model Damon Lawner runt Snctm, uitgesproken Sanctum, al bijna tien jaar na de opening in 2013. Maar de erotische club is niet zomaar een plek. Er is een strikte aanvraagprocedure en men accepteert alleen mensen die rijk, beroemd of ‘ongelooflijk mooi’ zijn. Om een gast met toegang tot privékamers te worden, moeten leden een peperdure 70.000 euro per jaar betalen.

Nu heeft Damon, de man achter de seksclub, verteld hoe de plek zijn leven totaal heeft veranderd. Hoewel de club hem uiteindelijk miljonair maakte, veroorzaakte het voor de vader van twee uiteindelijk een breuk in zijn huwelijk. Damon begon Snctm als een ‘genezingsproces’ nadat naar zijn zeggen zijn jeugd ‘absolute chaos’ was, meldt New York Post. Terwijl hij van jongs af aan werd blootgesteld aan volledige seksualiteit, opende hij de seksclub omdat hij zich geliefd wilde voelen.

"Ik was blut en wanhopig, en moest iets doen"

Hij zei: "Op een bepaalde manier was Snctm een genezingsproces. Maar het was ook destructief op sommige niveaus, compleet wild en gek. Ik wilde speciaal zijn, ik wilde gewaardeerd worden en ik wilde geliefd zijn. Ik realiseerde me uiteindelijk dat Snctm niet de plek was waar ik geluk en vrede kon vinden. Als ik terug kon gaan in een tijdmachine, zou ik de club nooit geopend hebben. Ik zou een manier gevonden hebben om de kost te verdienen. Maar ik was blut en wanhopig. Ik moest iets doen.”

"Het was een keuze die ik moest maken en die heb ik gemaakt,” klonk het. Hij vertelde uitgebreid over de club in de 8-delige podcast Sanctum Unmasked. Voordat hij zijn seksclub opende, ging Damon naar een afkickkliniek nadat hij verslaafd was geraakt aan drugs. Hij ontmoette daarna zijn toekomstige vrouw Melissa Bernheim, een model en dochter van een professor. Na vijf jaar trouwde het koppel in Las Vegas en kocht een huis op Sunset Boulevard. Zijn vrouw wilde een ‘traditioneel leven’ en het duurde niet lang of ze werd zwanger in 2005.

(lees verder onder de foto)

Geïntrigeerd door de film Eyes Wide Shut

Het ging goed met het koppel, dat ook nog een huis kocht in een chique wijk in LA. Maar toen de wereldwijde financiële crisis in 2008 toesloeg, werden Damon en zijn gezin dakloos. Ze moesten werkelijk alles verkopen. Uiteindelijk verhuisden ze voor een tijdje naar Bali nadat zijn vader hem een optie bood om daar te gaan wonen. Damon raakte bevriend met een eigenaar van een bar met wie hij feestjes begon te organiseren. Damon beweert dat hij daar zoveel succes kende, dat de Balinese maffia verscheen en een deel van zijn geld opeiste.

Zijn vrouw had er genoeg van, dus verhuisde het koppel terug naar de VS en verbleef in een kamer naast de keuken van haar moeder. In 2013 werd Damon failliet verklaard, maar kort daarna opende hij Snctm, nadat hij geïntrigeerd was geraakt door de film Eyes Wide Shut met Tom Cruise en Nicole Kidman. Een tijdje later liep zijn huwelijk met Melissa op de klippen. Damon vertelde: “De hoogdagen van de club waren in 2017, maar dat waren zeker geen hoogdagen voor mij privé. Ik zat toen helemaal in die wereld. Ik dronk godganse dagen, maar de zaken gingen goed. Ik verloor mijn vrouw, maar werd wel miljonair. Ik zou het laatste meteen inruilen om mijn vrouw terug te hebben!”

Hieronder nog wat bijzondere kiekjes die te vinden zijn op het Instagram-account van de club...

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Instagram en Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties