"Ik verdien fortuinen door te koken in lingerie. Mijn kids zijn het gewend om me in pikante kledij te zien" Stories
"Ik verdien fortuinen door te koken in lingerie. Mijn kids zijn het gewend om me in pikante kledij te zien"
Stories

"Ik verdien fortuinen door te koken in lingerie. Mijn kids zijn het gewend om me in pikante kledij te zien"

Een OnlyFans-model heeft het schrikbarend hoge bedrag onthuld dat ze verdient met haar pikante job, nadat ze het onderwijzen heeft ingewisseld voor een carrière op het volwassenenplatform. Ashley Kolfage (38) kwam onlangs ook in de schijnwerpers te staan omdat ze thuis in haar ondergoed kookte (voor haar kinderen).

Nu heeft de moeder, die meer dan 1,8 miljoen volgers op Instagram heeft, onthuld dat ze meer dan 2 miljoen euro per jaar verdient met haar activiteiten op OnlyFans en andere pikante platforms. Een ietsje meer dus dan wat er op de loonbrief van een leraar staat. Op de Invite Only-podcast bevestigde Ashley het enorme bedrag en verraste vervolgens de presentator door te zeggen dat ze zich "vanwege een weddenschap" bij OnlyFans had aangesloten.

"Het was een weddenschap..."

"Het was krankzinnig. Het was een weddenschap… Iemand zei me dat ik 50.000 per maand zou kunnen verdienen, en ik zei dat ik niet meer dan 5.000 zou verdienen. Het werd 100.000 tijdens mijn eerste maand op het platform en ik dacht ‘damn’.” Gevraagd of ze nog steeds haar reguliere job aanhield nadat ze pikante foto's begon te verkopen, antwoordde Ashley: "Nee, ik stopte bijna meteen als leraar. De twee combineren is onmogelijk, denk ik.”

Ashley denkt niet dat haar activiteiten ooit een invloed zullen hebben op haar gezin, of dat haar kinderen het zouden afkeuren. Op de Inside OnlyFans-podcast zei ze: "Ik ben gewoon wie ik ben en doe wat ik graag doen. Dat zullen mijn kinderen later ook wel begrijpen. Ze storen er zich ook niet aan, omdat ze eraan gewend zijn om me in lingerie door het huis te zien lopen. Het is voor hen geen probleem. Ik kook in mijn bikini of in lingerie. Voor hen is het dat wat hun moeder doet.”

"De live cam doe ik als de kinderen in hun kamer zijn"

Toch zei Ashley dat ze ervoor zorgt dat haar kinderen op hun kamer zijn als ze live cam-shows doet. Ze zei ook dat als haar kinderen nu tieners waren, "het anders zou zijn". Ashley zei dat ze met haar kinderen over het onderwerp zou praten als ze ouder zijn en zeker al als het hen “ongemakkelijk zou beginnen maken”. Wat ons allesbehalve ongemakkelijk maakt, zijn de heerlijke kiekjes van Ashley. Dus voilà…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties