"Ik verdiende in 2 jaar bijna één miljoen door in mijn geboortekostuum het gras te maaien" Stories
"Ik verdiende in 2 jaar bijna één miljoen door in mijn geboortekostuum het gras te maaien"
Stories

"Ik verdiende in 2 jaar bijna één miljoen door in mijn geboortekostuum het gras te maaien"

Een moeder onthulde hoe ze een fortuin verdient door poedelnaakt rond de boerderij foto's van zichzelf te maken. Honeyy Brooks verdient bij momenten een verbazingwekkende 50.000 euro per maand door content van zichzelf te maken terwijl ze (bijvoorbeeld) in haar geboortekostuum het gras maait. De 32-jarige Australische balanceert het werken aan haar pikant account en het onderhouden van de boerderij met haar twee jonge kinderen.

Nadat Brooks in 2021 haar marketingjob opgaf, begon ze pikante content te plaatsen waarbij ze in haar eerste maand ongeveer 5.000 euro verdiende. En met de hulp van haar man Hank heeft ze een lucratieve carrière opgebouwd door poedelnaakt op de boerderij te poseren. Haar partner doet zelfs soms mee aan haar gewaagde fotosessies. Ze vertelde aan FEMAIL: "Ik doe wat ondeugend tuinieren en ik maai op een wat pikante manier het gras. Ik film ook alledaagse dingen zoals de honden uitlaten, maar altijd met een ondeugend tintje.”

Sigaret roken en voeten masseren

Brooks maakt ook content ‘op maat’, op verzoek van haar klanten dus. En hoewel ze ruimdenkend is, waren er wel al verrassingen. Ze zei: "Ik krijg veel verzoeken om volledig gekleed te zijn en dingen te doen zoals door de modder lopen of modder van mijn voeten wassen of masseren. Eén keer moest ik een sigaret roken terwijl ik volledig gekleed was, en de man wilde niet dat ik sprak - voor mij was dat behoorlijk apart." Gelukkig steunt haar man Hank haar in wat ze doet - en hij doet ook mee met het filmen van content. Wat hun kinderen betreft, ze zijn nog te jong om te begrijpen wat er aan de hand is.

"Je moet doen wat je gelukkig maakt"

Het feit dat ze in een klein plattelandsstadje woont, heeft Brooks in staat gesteld haar ‘activiteit’ geheim te houden. Ze begon in 2021 met OnlyFans nadat het bedrijf waarvoor ze werkte het financieel moeilijk kreeg. Ze besloot een jaar lang met haar gezin in hun caravan te reizen, wat haar deed beseffen hoe vermoeiend haar job was. Tijdens hun reis ontmoetten Brooks en haar man een andere OnlyFans-creator die hen hielp om te beginnen. Na zes maanden onderzoek begon ze solo content te plaatsen zonder haar gezicht te tonen.

Brooks begon haar gezicht te laten zien en samen met haar echtgenoot te filmen, waarbij ze in twee jaar meer dan 800.000 euro verdiende. Ze vertelde: "Ik stop mijn hart en ziel erin. Het is echt ongelooflijk als je een platform hebt dat je leuk vindt, waar je hard aan kunt werken en dat je goed betaalt. Ik geloof er sterk in om gewoon te doen wat je gelukkig maakt. En op dit moment maakt dit me gewoon heel gelukkig."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties