"Ik vind mezelf lelijk, maar m'n knappe lief verwent me in bed. Ik vrees dat ze alleen uit is op m'n geld" Stories
"Ik vind mezelf lelijk, maar m'n knappe lief verwent me in bed. Ik vrees dat ze alleen uit is op m'n geld"
Stories

"Ik vind mezelf lelijk, maar m'n knappe lief verwent me in bed. Ik vrees dat ze alleen uit is op m'n geld"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer werd ze gecontacteerd door een man die zich vragen stelt bij de intenties van zijn vriendin...

“Houdt mijn vriendin echt van me of is ze alleen maar uit op mijn geld?” steekt de man van wal. “In de afgelopen paar jaar heb ik verschillende meevallers gehad. Eerst won ik wat geld in de loterij, daarna erfde ik een aanzienlijk bedrag van mijn overleden oom. Bovendien verkocht ik een bedrijf en heb ik nu succes met mijn nieuwste project. Ik werk hard en vind het leuk om de mensen van wie ik houd te verwennen. Maar, en hier komt het belangrijke gedeelte, ik ben geen fotomodel.”

"De seks is fantastisch!"

Ondanks dat hij naar de fitness gaat en goede kleren koopt, zegt de man zelf dat hij nooit een schoonheidswedstrijd zal winnen. “Toch beweert mijn vriendin, die prachtig is, dat ze dol op me is,” gaat hij verder. “Ik heb altijd al problemen met mijn zelfvertrouwen gehad en vind het moeilijk om haar te geloven. Bijna elke dag plaatst ze dingen op sociale media over hoe aardig en slim ik ben. De seks is fantastisch omdat ze ruimdenkend en meegaand is. Ik zou nooit opdringerig zijn, want ik ben dat soort man niet, maar ik denk dat ik elk soort ervaring zou kunnen hebben dat ik wil, van trio's tot orgies, als ik het netjes zou vragen.”

Toch twijfel de man aan zichzelf en vraagt hij zich of wat de motieven van zijn vriendin zijn. “Het is gewoon dat geen enkel meisje ooit interesse in me had op school of op de universiteit toen ik niets had,” zegt hij. “Ik ging als tiener met mijn vrienden op vakantie naar Ibiza en Griekenland en bracht elke nacht in een hoek door. Maar mijn geld lijkt van mij een seksgod te hebben gemaakt en ik begrijp er niets van. Ze houdt vol dat ze van mijn persoonlijkheid houdt, van mijn gevoel voor humor en, ja, van mijn uiterlijk, maar hoe kan dat? Hoe kan ik dat stemmetje in mijn hoofd tot zwijgen brengen dat me vertelt dat ik een dwaas ben en zij een bedrieger?”

"Waarom je druk maken?"

Zoals steeds had Jane weer een en ander hierover te zeggen. “Waarom zou je vriendin niet van je houden en je aantrekkelijk vinden? Als je je hand op je hart kunt leggen en me kunt vertellen dat je geen monster bent, waarom zouden je persoonlijkheid, gevoel voor humor en ja, uiterlijk dan niet goed genoeg zijn?” zei ze. “Het lijkt erop dat je last hebt van een laag zelfbeeld en het bedriegerssyndroom. Geef haar wat krediet, want niet iedereen is oppervlakkig en uit op wat ze kunnen krijgen. Mag zij niet haar eigen mening hebben en van je houden om wie je vandaag bent?”

“Het probleem is dat hoe meer tijd je besteedt aan je zorgen maken over de motieven van je vriendin, hoe meer van je leven je verspilt. Waarom je druk maken als elke dag goed is?”, ging Jane verder. “Waarom ontevredenheid creëren als je vriendin helemaal niets heeft gedaan om aan haar te twijfelen? Wees ook niet te snel om jezelf naar beneden te halen. Begin zelfverzekerder te worden. Waardeer het feit dat je vrijgevig, hardwerkend en uniek bent,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Image by jcomp on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties